Dag 2 Stockholm

Upp i ottan med Bella, dusch och sen frukost. När jag kommer in i en liten hotellrestaurang så brukar man väl säga godmorgon eller goodmorning? Jag gör alltid det, i alla fall om de tittar på mig. Jag hälsade godmorgon när jag steg in och alla bara glodde på mig precis som jag var från mars eller nåt..

Bella begav sig till tunnelbanan, 3 nivåer under markytan. Jag är väldigt fascinerad av denna stress som stadsborna skapar. 75 % av folket springer till tunnelbanan med telefonen i örat och kaffemuggen i andra handen. Tunnelbanan går var tredje minut men ändå springer de..

När Bella stuckit iväg till sin tenta - VI HÖLL TUMMARNA JÄTTEHÅRT HELA DAGEN!! - så bestämde Ann och jag att det var dags att åka till Lidingö.

Ann önskade så klart att vi skulle finna Pernillas hus, men utan en adress kan det ju vara lite knivigt. Hon visste bara hur huset såg ut...

Jag blev väldigt förtjust i Lidingö - titta bara på detta:



Det första man möts av är en tavla om hur man själv genomför ett konditionstest - impad till max!

Vi promenerade lite och plötsligt blev Ann helt prillig...
- Nä men herregud, där är det ju!!
- Va, Pernillas hus?
- Ja, herregud - det är verkligen det - jag vågar inte fota!
- Ja, men det gör jag...sa jag.







Inte illa, där hade jag kunnat tänka mig bo..
Så gick vi runt kvarteret och när vi var 100 m från hennes hus kommer hon körande... Av oss två var det då en av oss som nästan svimmade, gick in i trans eller nåt...

Sen blev det ganska många foton på nr 13, hihi



Espresso på Lidingö hade fantastiskt god Capuccino o chokladbolle med fikonsmak.



Ann uppskattade kanelbullen så mycket att hon pratar om den än



Visst vill man bo på Lidingö - påminde om Ystad tyckte jag.. vatten och tallar, och fina hus.



vilka hus!!!

Sen tog vi oss vidare till Östermalm. Jag blev helt betuttad i saluhallen - Åhhh så mysigt där var!



Promenerade på de rikas gator och tog oss vidare till Fältöversten på Karlaplan och hälsade på Jessi. Hon var galet fin i sina Bik Bok shorts på Scorett :). Kul att träffa henne. Vi gick en runda på gallerian och sen åkte vi till gamla stan där vi fann änglabutiken vi letat efter.. men den var inte öppen.



När vi mött upp Bella så gick vi till systemet och köpte lite gott som vi kunde inmundiga i solskenet och fira att Bella klarat tentan. (tror vi... i alla fall) Vi stack till Kungsträdgården och njöt av de rosa träden och solen och vinet...





Något smått berusade och en väldigt snörvlig sus..

Det blev en ganska sen tex mex middag i staden och de hade slut på köttfärsen - Förlåt???!!!! vi fick kyckling istället..

Vaknade under natten att min madrass var på väg mot golvet - lönlöst att försöka somna om när grannens arla uppstigande låter som de är i vårt rum.  Skönt att det är sista natten på Sunkarnas Palats.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0