Ullared

Hur dum får man egentligen vara som ställer klockan på 04.30 en semesterdag för att köra till Ullared? Är man något i liknelse med en shopoholic är det inte så stor kraftansträngning, faktiskt. Bella, Jossan och Niclas var också väldigt exalterade inför denna dag, ja kanske inte Niklas för han har aldrig varit där innan.. Tyvärr regnade det hela vägen upp, men man var nästan ensam på vägarna så det var ganska rofyllt. Som vanligt åt vi lite frukost i Susedalen och sen är det ju bara några mil kvar till metropolen.

Det tog inte mer än drygt 2 timmar att köra upp, inklusive frukostrast. När vi kom upp så hade de inte öppnat palatset än så köerna ringlade sig från ingången, runt alla hus och parken, sen ut mot parkeringen igen. Fatta!!!  Helt sjukt!!!

Den första timmen var helt okej, vi kom fram med våra kundvagnar och man kunde nå fram till hyllorna utan större problem. Vi träffade min kära moder och systern min med familj inne på barnavdelningen. De var också på en liten dagsutflykt. När den här första timmen hade gått uppstod ett smärre kaos. Där var så mycket folk och alla var som galna efter alla attiraljer, det kvittade om det var kläder eller ljus - de bara trängde sig och högg tag i sakerna. Jag för min del gjorde inga större fynd, tyckte inte där var något som föll mig i smaken på klädfronten. När klockan var 11 och då hade vi varit där inne i 3 timmar var vi nästan nervsjuka. Man fick nästan slå sig fram till kassorna.. Fördelen var ju att det inte blev så dyrt som jag hade planerat, men nu måste jag ju åka dit en gång till i höst.

Flickorna var inte heller nöjda. De hade inte heller hittat vad de sökte, medan Niklas såg mest chockad ut hela tiden.

Vi käkade lunch och sen tog vi en runda i det andra affärerna runt omkring. Där hittade Bella ett par skitfräcka skor, men det var också allt.

Hemfärden var ganska dryg, då gjorde sig sömnbristen sig påmind och jag bara längtade efter kaffe. I Örkelljunga blev det kaffe till mig och glass till barnen på Mc D - sen gick det snabbt hemåt.

Alltid kul att packa upp allting när man kommit hem. -Javisst ja, jag köpte ju det och det... Ny jacka, nya väskor, ramar ja allt kul. Nu köpte jag även en hel del barnkläder till de små knodden också.

På kvällen kom Jolly och Thomas och kopplade in elen till lampan i poolen och värmepumpen mm. Därefter blev det fläskpannkaka och en hajfilm på dvd.



Ciao for now

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0