Nu har jag också semester - precis som alla andra!

Tänk så härligt det är med semester - man glömmer bort sig totalt med vad det är för veckodag. Eftersom vi var ute och festade sådär en vanlig måndag kändes det lite förvirrande med en tisdag som dagen efter, men det var en skön och mysig tisdag. När solen visade sig satte jag mig vid poolen och läste min bok - det är så oerhört avkopplande.

Strax efter lunchtid fick vi besök av Thomas och Jolly som skulle hämta Thomas bil. De stannade på kaffe och en pratstund. Jolly som är elektriker ska koppla in våra pryttlar till poolen - äntligen lite ljus så vi kan ta nattdopp utan att vara rädda för att där ska vara något otäckt på botten eller nåt.

På eftermiddagen satt jag bänkad framför tvn och tittade först på filmen om Jackson 5 och därefter på minnesgudtjänsten. Det sorgligaste var när hans dotter berättade att Michael hade varit världen bästa pappa och att hon saknade honom så mycket. Både jag och Josefine satt och stortjöt i soffan.

Därefter såg jag en stund på "the Dangerous tour". Det sades vara hans bästa uppträde någonsin och jag satt mest och undrade hur i hela världen han kunde välja att ha på sig en guldbody..



Bellis och hennes mamma.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0