Katter med stil

Trots att det är minusgrader, snöar, regnar, stormar och är allmänt hemskt att vara ute så vet mina katter att det är April... och April är en vårmånad och när det är vår ska man vara ute. Basta!

Mina katter vill vara ute när de är inne och inne när de är ute och ofta samtidigt, och ett himla skrikande på dem båda.. SUCK!!

Men trots deras egenheter så är det oerhört mycket lugnare med två katter än en hund, och en enda lite söt gosekise gör att man inte kommer hem till ett tomt hus - man kommer hem.

På tal om egenheter.. Min lille Amadeus, som är en ganska egensinnig och svårflörtad ung herre, har börjat gilla massage. Jag brukar massera hans rygg med ganska hårda tag och han gillar det, t.om på morgonen när jag sitter och äter frukost och läser tidningen kommer den håriga och ställer sig rakt framför mig, i tidningen och pockar på uppmärksamhet. Skulle jag mot förmodan putta undan honom kommer han igen och denna gången med svansen i mitt face.. Kela mig, massera mig!

Amadeus kommer alltid när man kallar på honom..som en hund! Medan Maximus endast registrerar det och typ ber att få återkomma..



Husse köpte två nya leksaker till herrarna häromdagen, en kackerlacka som kilar omkring på golvet, och katterna vet inte riktigt hur de ska reagera. Jag tror att de är lite rädda... de har aldrig sett något sådant, men ändå är de jätte nyfikna. Den andra leksaken är en liten mus som luktar kattmynta vilket katter älskar och när de rör den så låter den som en riktig mus. Gissa vilka råkurr här har varit - tjohooo






Kommentarer
Postat av: bellis

åååh, världens finaste grabbar!

2012-04-02 @ 21:53:36
URL: http://lahult.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0