Minnet sviker :)

Ni får lov att aga mig för att jag är så usel på att uppdatera, men var beredda på att jag agar tillbaka. Jag vill så klart serva Er med roligheter eller något intressant veterne, men hösten är här och jag är inte fokuserad.

Jag har en svåger i Lund, han är en synnerligen skärpt och intelligent man, men jag har kommit på att han har en del brister. Det började nog i fjol, han var övernattningsgäst och dagen efter han hade kört hem låg där en svart tröja... jaja, alla kan vi väl glömma något - ni vet när man har ungar och frugan och hundar och sängkläder..inte lätt att komma ihåg en svart t-shirt.

Gången efter glömde han min själ sin telefon och en annan fick ju fara iväg ner till Hörby och lämna in den på ambulansstationen.. ja, det är inte lätt att komma upp i ålder - minnet sviker..

Härförleden var han här igen på fest, och vi hade hur trevligt som helst - röd tröja låg på röd stol, inte lätt att se när man kör hem och inte har han saknat den heller... trevlig överraskning när han kom hit tre veckor efter då han inte ens hade kommit ihåg att ta med en tjocktröja.

Jag fyllde ju år förra veckan och Herr Svåger var på besök - tror ni inte det hänger en jacka i hallen, och gissa vems det är??!!!

Jag slår vad om att han inte ens vet att den hänger här :) Men den är i alla fall i tryggt förvar, och nästa gång behöver han ju inte ha några kläder med sig för han kan ju låna.. så glömmer han i alla fall inget.

Love you Svåger :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hahahaha ja han har teflonminne som jag brukar säga. Jodå han märkte det dagen efter men eftersom han inte hade något i den så var det inte så farligt;) Kram

2011-09-16 @ 17:25:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0