Det ser jag fram emot!

Godkväll kära vänner!

Vilken härlig torsdag det har varit - jag har varit på så gott humör ända fram till kl.15.
Jag vaknade med ett leende på läpparna för känslan av glädjeruset ifrån gårdagens semesterbokning satt fortfarande kvar. Vi gick igenom våra "semesterönskningar" på jobbet igår och mina veckor godkändes - bara det gjorde min dag.. men så funderade jag på att det hade varit ganska mysigt att åka någonstans en vecka i mitten av juni också.

Sagt och gjort, när jag kom hem efter ett superroligt steppass på jobbet började jag kolla lite på resor och efter många om och men fann vi vad vi sökte.



Hit ska M och jag den 10 juni - oj, vad skönt det ska bli!

Direkt när jag kom till jobbet fick jag ett meddelande ifrån Maria som undrade om jag ville måla två tavlor åt henne - så klart!! Jättekul!!
Till frukosten kom ägaren till den stora elefanten och lämnade pengar. Wow, jag är rik!!!

Så bra denna dagen började! Så borde alla torsdagar vara!

Sen blev klockan plötsligt 15.00 och jag hade tid hos tandläkaren. Jag kan tillägga att jag hatar att gå till tandläkaren, jag går hellre till gynekologen TVÅ GÅNGER för att slippa tortyren hos folktandvården.

Jag var hos dem för två veckor sen och då sa de att en lagning höll på att lossna... två dagar efter besöket delade sig hela tanden och jag fick en bit emalj i tuggummit. Ytterligare några dagar senare delade den sig ännu mer och hela tanden var katastrof. Det isade som jag vet inte vad, och då fick jag ju ringa dit igen.. Ringde i måndags och fick en AKUT tid 4 dagar efter - hallå!!!

Jag fick så klart först bedövning - tog inte.. jag fick en spruta till - tog inte..  Fattar ni min panik?  Hela tandhalsen var ju blottad och überkänslig så det var ju inte konstigt att det isade, sa den väldigt vänliga tandläkaren.  Ingen karies som tur var och ny tand fick jag, eller i alla fall en renovering.

Roade mig eller kanske oroade mig genom att titta på gårdagens BB nu ikväll.. oj, säger jag bara - vill nog inte se mer nu.

Fredag imorgon och lilla Bella ska introduceras på mitt jobb, hon har nämligen fått några dagars arbete på marknadsavdelningen. Jättekul!

Avslutar kvällen med lite bilder från Gerdahallens inspirationsdag



Många kända ansikten på denna bilden..



I alla fall ett känt ansikte.. Go girl!!

Godnattenkramen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0