Kalkon o blå orchide

Tjenixen people,
 
I lördags hade vi världens finaste döttrar med pojkvänner på kalkonmiddag. I år valde jag Ingelsta kalkons egna recept och det blev mycket smarrigt, inte helt olikt vad jag annars brukar göra, men det kändes lite nyttigare.
Därefter, när vi satt alla proppfulla av pippi så lättade vi upp stämningen med lite roligt spel :) Inte ofta denne svensken vill spela spel, men det var kul... nu är jag helt övertygad om att Niklas hjärna inte går på alla cylindrarna, han tänker liksom inte som vi andra... men det kan ju också vara så att det är vi andra som inte har alla fåren i hagen..ja inte Henke o Bella i alla fall.. hirrhirr..
 
Jag har alltid blivit uppfostrad så att man har något med sig när man går bort - jag trodde liksom att sånt faller naturligt när barnen ser att man har saker med sig eller att andra har presenter eller blommor när de kommer till oss..men icke :) Jag fick berätta mitt livs historia innan Josefine förstod att hon skulle köpa en blomma till sin mamma när mamma står och steker kalkon i 4 timmar..
 
Åhhhh så överraskad jag blev av denna underbara blomma! Tack mina små änglar
 
 
Och söndagens lunch och typ middag bestod av kalkon... :)
 
Firade Sabinas meningslösa 19-årsdag i S.Sandby med Camillas underbart smarriga kakor och vilken tårta sen...den måste jag ha receptet på.
 
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Kanske att man kan önska sig en sådan som julblomma Helt underbar

2012-11-12 @ 21:23:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0