Åhh, vad ni har saknat mig!

Ber om ursäkt för dålig uppdatering, men jag har en alldeles förträfflig ursäkt - jag har inte varit hemma måndag - onsdag och sen igår hade jag så mycket annat att göra, typ spela spel på facebook, läsa bloggar, packa upp resväskan..ja ni förstår - jag är en mycket upptagen kvinna i mina nästbästa år.

Och det har inte ens hänt några skandaler..

Att åka till Tyskland på tjänsteresa är bara jobbigt. Det finns inget kul alls att berätta om den resan. Ja, jag fastnade så klart i säkerhetskontrollen både dit och hem - precis som jag ser ut som en suspekt terrorist! När vi åkte dit så pep den här saken man går igenom och sen säger de något obegripligt på danska och pekar att man ska sträcka ut armarna så att de kan kittla en med den där dildoliknande tingesten. Vad är det som gör att den piper? - jag har ju bara kläder och smycken på mig och det har jag ju alltid haft, men inte tusan pep den förr.

På hemvägen fick de för sig att jag hade något mystiskt i min väska också - inte nog med att de ville att jag skulle flaxa med armarna då också - de ville t.om kolla UNDER SKORNA - hallå!! De hittade så klart inget mer än smink och kläder i väskan, men det är faktiskt himla obehagligt att under den stunden de letar är man ju faktiskt en misstänkt terrorist i deras ögon.

Dagarna genomled vi i tropisk hetta. Tisdagskväll tillbringade vi på ett ölbryggeri någonstans i närheten av Köln - fick en guidad tur bland humle och vete av en tysk som hade språksvårigheter. Han pratade sån usel engelska så man hörde bara hälften, men ölen var god i alla fall. När vi ätit middag på samma ställe och druckit massor av olika ölsorter körde vi till hotellet. Kl var närmare elva på kvällen och det var 25 grader ute. Helt sjukt varmt var det, men som tur var fanns det ju air condition på rummet.

På onsdagen blev det endast en kort arbetsdag då vi körde därifrån vid halv fyra och då var det 34 grader i skuggan. När vi satte oss i flygplanet bad kaptenen om ursäkt för att air condition inte fungerade men skulle fixa extern hjälp plus att han sa att de även bett om extern hjälp för startmotorn fungerade inte heller - KUL!!!  Vi satt och svettades och fläktade med tidningar i huvudet i detta jäkla plan hur länge som helst. Kunde ju inte låta bli att undra om vi skulle komma hem eller inte - tänk om planet stannar i luften...då startar det ju inte igen.. men vi kom helskinnade hem som tur var. Var inte hemma förrän halv elva på kvällen.

Flickorna stod i dörren och välkomnade mig när jag kom hem! Vi hade ju så mycket att prata om - de har börjat sina nya skolor nu och allt prat om nya vänner och scheman osv. Oj vad jag saknade dem när jag var borta!
Jag saknar alla när jag är borta och det är alltid jätte synd om mig för att jag måste åka bort. Jag är ju nära lipen varje gång...haha

Men nu är jag hemma igen och njuter av det!!
Fredagsmys med bara Mikael ikväll!!

Puss & Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0