André 12 år

När vi vaknade igår och tittade på klockan så var den bara halv 8.. konstigt att man vaknar så tidigt en söndag när vi gick och lade oss sent. Vi försökte somna om men det gick inte så jag gick upp. När jag kom in i köket så var den klockan 10 - hallå, något är fel! Kollade min telefon och den var också 10. Inte alls konstigt att vi var så pigga.. Klockan i sovrummet som är radiostyrd hade fått spatt.

Hade en lugn och skön söndag. Mikael låg och slappade vid poolen och jag slappade vid datorn.

Strax innan kl. 14 körde vi ner till S.Sandby för min systerson, min gudson fyller 12 år idag. Bella körde som vanligt - hon börjar bli elit på det nu..

När André öppnade så det första han sa var -jag har inte fixat till mitt hår ännu... Han börjar bli stor nu, och lika fåfäng som sin syster och mamma.

Jag hade köpt en svart softshell jacka åt honom med en liten diskret dödsskalle och häftigt mönster på ryggen, och den satt perfekt på honom.



Catharina och Åke var redan komna med lille Elliot. Ja, han har också växt jättemycket sen jag såg honom sist, som nyfödd och han har redan hunnit bli 2 månader. En riktig liten sötis. Han är väldigt lik sin storebror David.

Marie, min kusin och hennes tre flickor kom strax efter oss. Jag har så oerhört svårt att komma ihåg flickornas namn... alla ynglar av sig hela tiden och jag börjar tydligen bli senil eller nåt för jag kommer inte ihåg allas ungar. Det är så klart bara de närmaste som fastnar...jag har ju gallrat rejält bland mina hjärnceller denna sommaren.

När man är på födelsedagskalas en söndag kl.3 så är det kakfrossa som gäller - gissa vad vi fick... Negerbölder - min absoluta favorit!!

Vi körde inom Ludvigsborg på hemvägen och hämtade hem den lilla tjejen. Hon har tillbringat hela helgen hemma hos Niklas - det är såååå ensamt utan mina små flickor! Men det är klart - fler tillfällen att mysa med M...

Niklas syster tror att Josefine ska få ett syskon nu efter denna helgen...Suck! Jag är för gammal för sånt, så hon behöver inte oroa sig. Alltså att bli mamma vid 40+..

Kommentarer
Postat av: Catharina

Klart att du skulle reda ut att ordna ett syskon till Josefin. Ha ha.. Du är ju bara barnet. Det är ju inte åldern som räknas utan sinnet. Och du har väl ett barnasinne om nåt syrran. Skulle inte kunna tro att du är en dag över 25!!

Puss o kram

2009-08-25 @ 10:08:39
URL: http://superpojken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0