Jag tycker faktiskt ganska illa om Augusti

Så fort det blir den 1 Augusti kommer alla äckliga insekter och är det fint väder så blir det bara så himla klibbigt och kvavt. Jag är faktiskt väldigt trött på solen - nu vill jag ha högre luft, kyligare temperatur så man kan börja använda sina höstkläder.

Idag har jag tagit en semesterdag och det har varit strålande sol hela dagen. Jag hade mycket väl kunnat ta på mig bikinin och gått ut och lagt mig vid poolen, men näää... så går man ut barfota i gräset och det första man gör är att trampa på en slibbig snigel och sen lägger man sig och plötsligt har man en hel getingsvärm i håret. Jag längtar till September för då är det höst.

För den delen har jag inte bara varit inomhus idag..fick en idé om att jag kände för att baka någon fruktkaka eller muffins eller nåt så jag gick ut och plockade lite björnbär och plommon. Det resulterade i att jag rev mig på armarna och benen eftersom jag hade shorts på mig, blev attackerad av tre getingar - sen gav jag upp. Gick in och sköljde björnbären och frös in dem. Plommonen står fortfarande på vasken...

Imorgon ska M ta sina första lektioner på körskolan!!  Spännande!!!

Josefine berättade att när de hade håla i skolan idag så gick hon och några till på stan och de gick förbi en bil med lite tonade rutor. Josefines kompis speglade sig i rutorna länge och väl innan hon kom på att bilen var full av gapskrattande människor...hahaha  Så pinsamt!!
Josefine fick ett sms nu ikväll från en som gick i Isabellas klass i nian. Han berättade att han sett henne i stan idag och att han suttit i bilen som hennes kompis hade speglat sig i. Livet är fullt av pinsamma situationer och visst är det kul!

Nu ska jag ut på powerwalk eller kanske inte med power...jag tror det blir en lugn och skön promenad istället.

Seeya


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0