Sugar Baby Love

Todelido kära bloggläsare,

Idag blev jag riktigt förbannad på den sabla väckarklockan, typ min telefon då. Jag fattade inte vad tusan det var som väsnades så, och den hade säkert väsnats länge för den skrålade som värsta Iron Maiden koncerten, dock var det inte Iron Maiden utan en melodiös gaylåt, men ändå.. Jag frågade vad den höll på med - men för helvete, vad väsnas du för? och sekunden efter kom jag på att jag samtade med en väckarklocka.

HAT-TISDAG!!!

Nämnde under dagen för Lotta ordet HAT-TISDAG och hon sa att på radion har de något liknande ÖNSKA-EN-MELODI-TISDAG eller nåt - ja, det var ju verkligen inte liknande, men ändå.. Jag gillar hat-tisdag bättre, i alla fall ordet.

Som vanligt har jag varit trött, trött, trött. Vid två höll jag på att somna, det är den magiska tiden då min kropp arbetar helhjärtat med att smälta min mat efter lunch och har liksom inte tid att underhålla resten av kroppen så den avstannar. Allt går ner på 1/3 fart och det hjälpte knappast med smäktande toner i öronen. Det är en dum idé att ha ballader i sin ipod eller mobil.

Jag längtade hela dagen efter att M skulle hämta mig så jag kunde sova gott hela vägen till Kristianstad.

Jag förstår inte hur det kan komma sig att jag alltid arbetar, är det inte på jobbet så är det hemma. Det är mycket föreningsarbete just nu och det tar nästan all min fritid. Var blev softandet i soffan av? Det är tydligen en sån där nostalgikänsla som man bara får tänka, inte praktisera.. Även budget, arvoden och redovisningar har ju vilande perioder så då får jag väl passa på att softa... Nä då ska man träna säger fanatikern M. "Nu är det ju snart slut på gympan så nu får man börja träna hemma igen". Min man har inte hört talas om semester, vila kroppen eller julledigt, typ.

När barnen var små.. ja det var nog två år sen sist.. de fick en adventskalender med dagliga presenter.. jag har inte riktigt haft tid, lust, pengar att handla 48 paket till dem i år, men några små har jag ju köpt så nu får de lite sporadiskt istället. Idag fick de ansiktsmask med chokladdoft. Jag tror att jag ska önska mig dagliga paket av barnen till nästa år - jag älskar ju paket och jag har gjort det till dem i ca 15 år så varför skulle de inte kunna göra det för sin mamma..?!

Sorgligt nog så glömde jag min chokladkalender "Hello Kitty" hemma så jag fick inte min eftermiddagschokladbit till kaffet, men imorgon får jag ju två..!

Nu säger min sovklocka att det är dags att säga natti.



Kommentarer
Postat av: M

YOU STUPID WOMAN!!!

Nu är det faktiskt så att åtminstone jag mår bra av motion och ju mer desto bättre...



Läste dessutom i tidningen imorse att man blir intelligent av konditionsträning. Synd att du förblir dum...

2009-12-02 @ 15:56:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0