Idag kommer tomten igen....

Oj klockan var 9 när jag vaknade.. WOW!! Idag är det JULAFTON och glad i hågen hoppade jag ur sängen som ett litet barn som väntar på tomten. Det är härligt att ha barnasinnet kvar, julklappar och presenter är det bästa som finns.

I år blev det en lugn, nästan för lugn julafton. Hela min släkt hade valt att fira jul ensamma hemma... och Camilla jobbade. Jag har i och för sig inget emot att fira julafton med min älskade familj, men det är sån skillnad från alla andra jular då vi oftast är många, massor av liv och rörelse och hela berg med julklappar. 

Vi hade en härlig julafton trots allt. Vi såg ca 2 min på den patetiska, hemska Anna Anka sen slog vi om till den traditionella ankan. Det var inte med stort intresse vi såg på det, men traditionen är stark och det känns lite som man sviker den om man inte tittar. För egen del tycker jag att den första delen är bäst, tomteverkstaden och Kalle som fotograf.

Vi var fortfarande mätta sen gårdagens kalkonmiddag så det blev massor av julmat över, som vanligt...

Sen.....kom tomten!  Jag har haft ganska svårt att komma på vad jag önskar mig av tomten i år, men några önskningar hade jag och det var Andreas Carlssons bok "live to win", i massor av år har jag önskat mig en flanellpyjamas, men har aldrig fått någon - jag var nog väldigt ihärdig i år för tomten kom minsann med en... hörlurar hade jag också med på min lista. Jag måste ha musik i öronen när jag springer och såna små till ipoden går bra att ha på jobbet men inte när man springer - det slutar alltid med att jag springer och håller för öronen..
Nu kom tomten med ett par KOSS - så jäkla bra de är!!

För inte så längesen kom jag även på att jag kunde önska mig en kamera, men sen glömde jag bort det och när jag kom på det igen så kändes det i senaste laget, men min man vet vad denna kvinna behöver - så klart en kamera!

Jag fick så många fina julklappar av alla och jag är oerhört tacksam - ni vet vad jag behöver och vill ha!

Tjejerna blev också glada för vad vi gav dem - de fick en hel massa make up produkter, påslakan, lite nyttoprylar och sen fick de en Spa resa till Polen inkl. två spa behandlingar vardera.



Bella poserar i sin nya väska som hon fick av Maximus och Amadeus.

Efter julklappsutdelningen spelade vi spel. Det är inte så ofta jag är med och spelar såna där låååånga spel som Monopol, bondespelet osv men denna gången spelade vi Hotel och gissa vem som vann??? Jag visste väl att jag skulle ha satsat på fastighetsbranschen istället...



Kloakråttan vann Josefine hela tiden... hopplöst att vinna det spelet.

Vi hade en härlig julafton, många skratt och massor av mys - vad mer kan man begära när man är med sina allra käraste.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0