Lillejul med kalkon och tomte

En sån här extra ledig dag ska man egentligen sova tills man vaknar av sig själv, men det finns för många måsten i ens liv. Upp i ottan kl. 7 bara för att slippa alla folkmassor i huckle på Willys. Isabella var snäll nog att följa med och hjälpa sin tankspridda mamma med inköpen - det händer alltför ofta att jag missar hälften på min inköpslista bara för att jag "tror" att jag vet vad där står och inte behöver ta upp den. Det har liksom visat sig att jag inte alls "tror" rätt.

När vi kom hem så slängde Isabella sig i sängen och skulle bara vila en timme. Jag gjorde cheesecake, med rätt Philadelphia ost denna gången.. skalade potatis, fixade och donade tills kl. var närmare 12, då gick jag ner och frågade bella lite försynt om den där vilotimmen... Oj, det var inte meningen att jag skulle sova så här länge! Nä, det är som vanligt - hon kan sova bort hela dagen utan problem.

Catharina, Åke, Elliot, Janus, Niklas och Henrik var bjudna hit ikväll på kalkonmiddag. Så kalkonen stod i ugnen i 4 timmar..och den blev sååååå god! Jag var så nöjd, gästerna var nöjda och proppmätta. Det blev endast smulor kvar på en 5 kg tung kalkon och jag hade stekt kycklingfiléer också om i fall att.... M hade gjort en alldeles underbart god Ris a la Malta, men på danskt vis med massor av vanilj och malen mandel i - kan verkligen rekommenderas!!

Efter maten slängde vi oss i soffan och väntade på tomten.
Min syster är för rolig.. hon köper alltid de mest passande och perfekta julklapparna till mig - hon tänker alltid på mitt välbefinnande, att jag ska ha roligt och må bra...haha



Någon som är sugen på en spelkväll??

Och inte nog med det - hon vet hur jag mår kl.7 dagen efter....



Mycket passande! Tack syster!

Vi fick en jättefin ren med släde av Janus som vi har i trädgården - allt för att få lite julstämning



Janus gav mig även en almanacka med Gorgeous men!! Den ska jag ha på jobbet - ger säkert extra krydda i tillvaron...

Av Elliot fick vi en jättefin fotomodell-almanacka med foton på sig själv - helt underbar!
Det blev en liten chock när vi såg denna ljuvliga lille kille som blivit så stor med världens mulligaste och gosigaste kinder. Det var inte så längesen de var här och ändå har han växt så otroligt mycket.

Julklappsleken var kulig och intensiv - hahaha den skulle jag kunna leka en gång i månaden.

Tack för alla fina julklappar ni köpt till oss - ni är underbara!

GOD JUL!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0