Vilken härlig dag!

Trots lite irritationer imorse om återvinningen så har det blivit en skön lördag. Detta är enda helgen i både November och December som vi är helt fria att göra vad vi vill. Vad gör man då? Jo, man har en fixarhelg.. Idag har jag gjort sånt som jag en längre tid skjutit upp på framtiden. Hur ofta tvättar man för hand? Städar sin garderob? Rensar i sin mailbox? Ja allt sånt underbart tråkiga göromål har jag gjort idag och jag är helnöjd med mig själv. Jag t.om smittade av mig lite på min äkta hälft så han fick upp några dörrfoder och lister som han hade "glömt".

Nu har han fått ett sånt där fanatiskt ryck igen - han springer på löpbandet och tittar på en film.. det skulle inte förvåna mig om han har satt på höstlegender eller någon annan 3 timmars film - han bara är sån!

Åh jag kan riktigt höra honom när han läser detta - YOU STUPID WOMAN!! Han älskar Allå Allå, hemliga armén förstår ni, och citerar René så ofta han kommer på hur dum hans fru är.

Ikväll ska vi röra ihop vår pepparkaksdeg - 1 1/2 sats underbart god deg som vi imorgon ska samla hela familjen och några till och ha stora pepparkaksbakdagen. Härligt!! Jag brukar bli utvisad från köket efter en stund för de tycker att jag bakar för lite och äter för mycket. Denna mulliga lekamen har byggts upp under 43 års pepparkaksbakdagar.

När M behagar gå ut från träningsrummet ska jag också köra ett pass. Jag tror att det blir lite styrketräning idag och sen efter det ska det smaka bra med rådjurssadel och lite rödvin. Mums!!

Ha det bäst och glöm inte dammtorka längst ner i garderoben.



Förresten, jag ska nog klippa mig... kanske


Kommentarer
Postat av: Cathy

Låter mummsigt med hemmagjord pepparkaksdeg. Har du ngt gott recept? Jag tycker inte att du ska klippa av ditt fina hår syrran. Det har du haft så mycket innan. Jag röstar på långt!!! Ha det bäst och hälsa familjen.

Kramiz

2009-12-05 @ 17:36:06
URL: http://http:/superpojken.blogg.se
Postat av: sus

Ja vi har ett jättegammalt recept från Agnetas farmor som blir såååå god deg! I love it!! Jag tycker förresten att det är jobbigt att tappa så mycket hår, det är därför jag funderar på saken..

2009-12-05 @ 18:41:11
Postat av: Pigge

Vaffor de???

2009-12-09 @ 18:28:39
Postat av: Anonym

Varför jag tycker att det är jobbigt att tappa hår eller varför jag funderar på att klippa av det? Ja du, säg det - jag är väl psykiskt obalanserad eller nåt

2009-12-09 @ 20:10:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0