Önskemål från mina barn...

Jag brukar oftast ha väldigt lätt för att skriva om saker och ting - har aldrig haft problem med fantasi eller så, men för tillfället har jag väldig idé-torka.. Så mina barn föreslog att jag skulle skriva lite mer om dem... haha, det är väl inget kul!!

Isabella är 17 år och har precis börjat övningsköra. Första gången hon körde var hon jätteduktig, klarade dragläget galant och växlade mjukt och fint. Andra gången skulle vi öva lite parkering - inte helt lätt att hitta en naken parkering, men Mios parkering var tom vid det tillfället i alla fall. Massor av låtsasbilar och Isabella kvaddade varenda en - hon var totalt värdelös på att parkera. Vi höll på hur länge som helst, men det blev ingen förbättring så vi körde hem istället..

Ännu ett foto från

Josefine är 15 år och går i 9:an. Hon är en sökare och gillar att baka!



Inte helt lätt att skriva om barnen heller...

På tal om något helt annat - jag har hört att det är många som tycker att Bodil och jag är lika - senast idag var där tydligen några från Isabellas klass - - Ni måste ha nåt brytningsfel eller något annat fel på ögonen, för varken Bodil eller jag ser någon som helst likhet.



Nu fick ni en bild på mig också - jämför gärna och se att det finns ingen likhet - jag håller inte ens i en flaska..

Natti


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0