Idag har en helt ny värld öppnats för mig..

Jag har internet på min telefon!! Hahaha, jag har i och för sig haft det innan också, men det har inte varit lika roligt för då kostade det...

Idag har vi bott i vårt hus i ett år - helt sjukt vad tiden går fort när man har roligt. Det har verkligen varit ett mycket händelserikt år för oss och huset. Det har fått en rejäl skönhetsoperation både inomhus och utomhus. Vi har dock en del kvar men det är mest finlir. Tvättstugan är väl den största väntande förändringen som vi har framför oss, men det får bli vintergöra - inget inomhusarbete denna sommaren tack.

Shopoholic som man är, och har då beställt Oriflame av min syster som M var och hämtade idag. Alltid kul med lite ny make up. Nu när man börjar bli gammal och skrynklig behövs det mycket krämer...älskar krämer och gott ska de lukta.
Jag frågade så klart om syrrans mage och han sa att den var rejäl.... Hon som lovade att skicka ett foto på sin stora bebbe-mage till mig, men har inte gjort det. Tråkigt! Jag vill ju se!

Ikväll har jag sprungit. Löpning är inte min grej, men det känns alltid så himla skönt efteråt, så det är därför jag gör det. Det gick förvånansvärt bra idag med tanke på att jag inte sprungit på mycket, mycket länge.



Jag delar mitt hjärta med Er!!

Kramkram

Kommentarer
Postat av: Mia

Kanooon! Förstår att det är till Marknadsloppet 2009!! Anmäler dig imorgon då! Kram, kram!

2009-06-17 @ 22:35:41
Postat av: sus

Dream on... sååå roligt ska vi inte ha det. Jag har skämt ut mig där två gånger, det får räcka

2009-06-18 @ 13:45:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0