Jessicas student

Igår var det nog den våtaste dagen på mycket länge! Efter Josefines avslutning tillbringade vi eftermiddagen inomhus då det regnade massor. Vid halvfyra körde vi in till stan för att leta parkering, och det var mycket lättare än väntat. Precis som alla andra styrde vi stegen mot Söderport och allt oväsen. Härlig stämning trots ösregn.

Jag fick ringa till Bodil för det var helt omöjligt att hitta dem bland alla paraplyer. Utgången gick snabbt, Jessicas klass var i början så vi blev inte så hemskt våta innan vi fick krama om henne och gratulera henne till studenten. Så himla synd att det regnade - en sån här dag vill man minnas med solsken!



Trots regn var det en mycket lycklig Jessica som kom springande till oss!!



Så här fin var hon utan all extra utsmyckning

Vi körde hemåt och väntade på Henke som också skulle följa med på studentfesten. Vi hade sån tur för när vi gick utanför dörren slutade det regna och höll sig nästan ända fram till deras ytterdörr. När vi kom in var Jessica i full gång med paketöppning. Hon fick så otroligt fina presenter, en helt underbar tavla som var väldigt lik den här:



och sen fick hon fantastiska smycken. Vi blev bjudna på kassler och kyckling med potatissallad och massor av goda grönsaker och frukter  - jättegott!!! Ungdomarna roade sig kungligt, de skålade för Jessica så klart och för att Simon fick en idé, och för att det regnade, och för att det var fredag, och för att bananerna var gula, och för att Lindas hår var rött....osv


Linda, bella och Henke ser nöjda ut.



Haha Simon och Markus höll täten! Syns det??



Kaffe, goda småkakor och tårta serverades - vilken otroligt fin tårta Bodil hade gjort - och goooood var den också - nu vet jag vem jag ska anställa som konditor om ett år... Det bjöds även på sololja eller det luktade som det i alla fall, och smakade som när man slickar på en inoljad kropp.

Ungdomarna stack till stan och lämnade de gamla hemma.... och vi klarade oss hur bra som helst själva, fast Pigge fick lite problem....varje gång han skulle tömma sitt glas så stänkte det upp i hans öga och det sved, hahaha och sen fick han en fluga i näsan - han har ju så stora näsborrar, stackaren.

Hemgång vid två eller nåt och denna gången gick jag rakt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0