Telefonförsäljare

Varför förstår inte telefonförsäljare att om man har anmält sig till Nix registret så är man inte intresserad av att de ringer hela dagarna. Vill jag ha något så finns det andra ställen att leta upp bra erbjudande på. Oftast låter jag nog väldigt sur och irriterad då jag svarar en försäljare när de stör mig på min värdefulla fritid så de vill nog inte föra några längre konversationer med mig, men är jag bara glad som jag var idag - tre dagars ledighet framför mig, då kan man inte vara något annat - så kan ett sånt samtal vara hur länge som helst. Idag ringde en säljare från ett telefonbolag som var beläget i Karlshamn och han berättade att han skulle fira midsommar på Hanö. Vi pratade hur länge som helst om midsommar, väder och vind tills han slutligen kom fram till att han ville att jag skulle byta mitt mobilabonnemang, men eftersom jag nyss köpt ny mobil så gick inte det, och sen var det internet - det är alltid roligt att få dem att inse att de inte klarar av att leverera det vi vill ha och mobilt bredband är vi inte intresserade av. Han fick inget sålt, bara en trevlig pratstund.

Nu har jag läst klart andra delen i Twilightserien och skulle börja på del tre, men så kom jag på att jag inte har del tre utan fyra istället.

 

Dessa har jag läst och har ni inte redan gjort det så måste ni - de är udda och jättebra!!

Jag började arbeta lite tidigare än vanligt idag, var på jobbet redan vid 6.30 för att kunna hålla helg redan strax efter två. Mycket trafik och mycket folk överallt - var tvungen att köra och handla och det skulle jag inte gjort för det gjorde alla andra också. Jag blir så trött på människor när man måste trängas med dem i affärer. Det äckligaste jag vet är folk som luktar illa och det var gott om såna på Willys idag.

Jag köpte inga jordgubbar som jag hade tänkt för de såg inte så fräscha ut, vilket resulterar i att jag måste gå upp i ottan imorgon och försöka hitta några liter någon annanstans.

Min söta lillasyster Camilla skickade gulliga foto på min systerson Elias. Jag pratade med honom i telefon igår, han är bara 4 månader och ett underbarn - han sa - hej min älskade moster, fast på bebisspråk då, men jag vet så klart att det betydde det..



Här är lille tuffingen Elias 4 månader - en riktig sötis!





Midsommarafton imorgon och jag som har sagt att vi ska ta första doppet i vår pool då....vi får väl se - blir det 30 grader så ska jag fundera på saken..

Nu ska jag göra kycklingspett!

Seeya

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0