Hmm..fattar inget just nu

Hittade ännu ett roligt foto på linslus-Pigge! Det är han som inte gillar att visa sina näsborrar..



Och ändå gör han det på varenda ett foto - konstigt!

Jag lider av värmen här hemma - vi har otroligt varmt i vårt hus och tyvärr så har vi även en galen katt som är helt besatt av att sticka ut så fort vi har en liten springa i någon dörr eller något fönster öppet. Vi har satt galler för dörrarna innan, men nu har han kommit på att det går hur bra som helst att klättra upp för gallret och sen hoppa över eller varför inte bara hoppa över - vilket han gör ibland. Amadeus är en perserkatt, en innekatt som inte har förstått att trafiken är farlig i Vä.

Ikväll blev det lite marktjänst inomhus istället för träning. Detta kaotiska hem behövde saneras och jag höll på att rinna bort och var nästan sugen på att doppa huvudet i moppspannen för att svalka mig.

De senaste två veckorna har Isabella skickat sms till mig från skolan där hon berättar att hon inte har något att göra på lektionerna, att hon är uttråkad. Jag har bett henne prata med lärarna om de inte kan ge henne uppgifter eller nåt, och då har lärarna svarat att hon får göra färdigt alla oklara uppgifter - det gör alla andra. Det är bara det att Isabella är redan färdig med alla sina uppgifter och har lämnat in dem för längesen. Hon sitter rakt fram och glor, och gör absolut ingenting hela dagarna i skolan. Nu har jag gett henne tillåtelse att var hemma imorgon. Vilken usel skola - jag är glad att hon tog initiativet att byta skola till hösten.

Har fått lite påtryckningar om att mina bloggläsare vill se bilder på hur poolprojektet fortgår - vi har tyvärr inte fotograferat så mycket, vi har jobbat, men jag kan nog åstadkomma något till helgen kanske.

Seeya

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0