Alla människor ler på samma språk

Den bästa tiden på veckan är fredagkväll! När man har kommit hem från trängseln i mataffären, packat upp matvarorna och placerat dem i kylskåpet och sen börjar med förberedelserna till kvällens middag. Man riktigt känner den sköna känslan av ro i kroppen och häller upp det goda rödvinet som bara har stått och väntat, och man tar första klunken och tänker - nu är det äntligen helg!  Den känslan är värd hur mycket som helst.

Lördagskvällen tillbringade vi med mamma och Roland. Jag bjöd på salamifyllda kycklingfiléer med potatisgratäng. Eftersom jag är så himla förtjust i Guitar Hero så tyckte jag mamma kunde testa det. Jag tror att hon tyckte det var roligt, men det krävs ju lite övning så jag kan avslöja att poängen blev inte så hög..

Vi tittade så klart på Melodifestivalens andra chans och till min stora fasa fick jag höra den där förskräckliga låten igen - Snälla Snälla och lär ju även få höra den nästa vecka då det är final. Sarahs låt är underbar - den växer för varje gång man hör den.

Idag söndag, fick jag först köra och hämta Isabella hos Henke i Svensköp och sen körde vi på föreningsmöte i Tollarp. Kl.10.30 var det styrelsemöte och sen kl.11.00 kom resten av gänget. Mer än två timmars genomgång av diverse punkter, men jag tyckte ändå mötet gav en hel del. Jag är med i nya festkommittén!! Nu ska här planeras för årets stora fest!!!

Efter mötet körde jag och barnen ner till S.Sandby för att äntligen få träffa lille Elias!!  ÅÅÅhhhh så söt han är! Det är en sån härlig känsla med bebisar, de luktar gott, de är så mjuka och gosiga. Jag kunde nästan inte släppa honom..

 En mycket stolt moster!! 

  Och en mycket stolt kusin!

    Elias!


Kommentarer
Postat av: Christina(mamma)

Visst är han underbar.

Tack för senast det var jätte trevligt allt var smarigt.gitar hero kan bli roligt

Kramis mamma

2009-03-09 @ 07:43:15
Postat av: Elina

Det ser väldigt gosigt ut, mmmmm.. det dröjer nog tills man får hålla en sån igen.

2009-03-09 @ 22:43:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0