Min Mentala diet har blivit förstörd!

Somliga saker kan göra mig vansinningt upprörd och bland annat är det när somliga utmärkande människor tror att de är något mer än alla andra. Det finns en del människor som vill ha makt över allt och alla.  De är de mest högljudda, har man inte samma åsikt som de kan man dra dit pepparn växer och de förväntar sig medhåll från sina så kallade vänner i allt de gör annars är de inget värda.  Hur såna personer kan ha vänner är svårt att förstå eftersom det enda de har är ett bra självförtroende. Vad tillför såna människor? Popularitet? Ja, kanske inom vänskapskretsen, men det varar säkert inte så länge. Energin tar slut när man hela tiden måste tänka på vad man vågar säga eller göra. Sån vänskap varar aldrig länge.

Personer som snackar skit om andra hela tiden mår inte bra. De har ingen självkänsla över huvudtaget. De har så klart  ett gott självförtroende eftersom de är så jäkla bra på allting, annars hade de insett att man inte behandlar sina vänner på det sättet.

Anledningen till den här aggressiva reaktionen beror på att ett antal så kallade vänner har bett Isabella välja mellan dem eller en annan klasskamrat som de tidigare har fryst ut. Grow up säger jag bara! Man gör inte så. Som tur är, är Isabella tillräckligt mogen och förståndig att hon vet vad som är rätt och fel.  Det är inte första gången detta händer och jag vet ju vem som låg bakom förra gången. Det är bara synd om de andra som inte vågar säga ifrån, att de inte är mogna nog att inse att en person inte ska styra och ställa över andra människors liv. De inser inte att nästa gång kanske det är de som blir drabbade.

Tjejer, tänk efter före.

Jag läste något häromdagen som var väldigt intressant - Det har framkommit att fetma är lika farligt som rökning, och jag som är både fet och rökare. Jaja, man måste väl ha någon last här  i livet och jag har två...eller tre...

Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0