President över maskandet

Först och främst en liten förklaring till Linda som inte fattat nåt....aerobic är roligt, det är krälandet på golvet som suger. Jag maskar INTE när det är roligt!

En liten förklaring till Er andra som säkert inte förstår någonting - Linda har skrivit i sin blogg att på aerobicen i torsdags, när sista dansen var slut ville jag köra en gång till för att det var så himla roligt, och hon förstod ingenting eftersom alla var trötta och då trodde hon att jag maskar även på aerobicen eftersom jag inte var trött och hon kallade mig "president över maskandet".  Bara för att hon är så taskig så kommer jag inte på torsdag!

Idag körde vi ner till Limhamn för att kolla in sortimentet på pooler. Vi har kollat runt lite på internet innan och visste vad vi var ute efter, så nu var det egentligen bara att diskutera priset med leverantören. Eftersom vi är tidigt ute och de inte riktigt har satt igång inför säsongen lovade han oss förra årets priser -10% på det om vi bestämde oss den närmaste veckan. Haha, vi hade ju redan bestämt oss så det var ju glasklart att det blev där vi köpte den. Det blev även en lampa till poolen, ett bubbeltäcke som läggs över poolen på natten för att bibehålla lite av värmen samt en "upprullare" till täcket.

På väg hem stannade vi till hos min mormor och morfar, som alltid blir så glada när man tittar in. Vi blev bjudna på en fika och en trevlig pratstund. Det är synd att vi bor så långt ifrån annars hade man haft mer tid att träffa dem - det blir tyvärr alldeles för sällan.







Ni får ju ha något snyggt att titta på så kanske ni återkommer...


Kommentarer
Postat av: Elina

Sus... du är på väg till Polen på torsdag. Då ska det inte maskas.Hur mycket vin ska vi ha med oss?

2009-03-22 @ 17:25:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0