Våfflor till middag!

Idag har jag haft besök av en konsult hela dagen. Jag har ett ganska stort rum där förutom mitt svängda skrivbord även får plats två ganska stora dokumentskåp samt ett bord med 4 stolar, och tur är väl det... var skulle jag annars ha placerat personen. Äsch, det finns ju alltid utbildningsrum och dylikt, men eftersom hon skulle arbeta med mitt projekt så var det ju lägligt att ha henne tillgänglig. Arbetet gick bra och vi klarade vad vi planerat på en dag.

Jag är ju van att sköta mig själv, men har man bjudit in en konsult så får man liksom vara med den personen de timmarna...välkommen ner till frukost, vad får det lov att vara till lunch, jag ska bara gå ner ett ärende - kommer strax. Ska vi gå och fika, vill du ha kaffe eller te. Så himla social jag har varit idag! Min chef som annars är glad för att komma in och snacka bort några minuter har endast varit inne och hälsat, och ville hon fråga mig något så har hon skickat ett mail - hallå, hon sitter i rummet rakt framför mig.

I vanlig ordning så tar jag mig alltid en liten koll på lite bloggar o dylikt under dagen och jag såg i min dotters blogg att det serveras våfflor ikväll! Åhh så gott det var, men det är alldeles för mäktigt! Man blir ju nästan illamående så tungt det blir i magen.



Såna här onyttigheter har jag stoppat i mig idag, men jag åt bara en halv laxsallad till lunch (precis bara för att jag visste att det skulle bli onyttigheter ikväll)

Nu är det Greys anotomy - bästa serien genom tiderna!

Jag har förresten packat min väska till Polen nu och har bara ett par skor, necessär, fön och plattång kvar, men den är redan full så jag vet inte vad jag ska göra. Man kan kanske ta en väska till....

Seeya

Kommentarer
Postat av: Christina(mamma)

Hoppas att ni får en trevlig resa.Hälsa alla kramis och var rädda om er.Busa ej förmycket

2009-03-26 @ 07:58:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0