Hörby Kulturkalas

Alla pratade om Hörby Kulturkalas igår. Ett årligt arrangemang med massor av kultur. Ett antal kändisar gästar lilla Hörby med sina uppträden samt en del lokala förmågor visar vad de går för. I mina kretsar fick jag mest höra att Pernilla Wahlgren och Starpilots skulle dit.

Jag är ingen stor fan av någon av dem, läser visserligen Pernillas blogg regelbundet men det är nog för att hon skriver på ett bra sätt och sen är jag så imponerad av hennes otroliga engagemang i sina barn, familj och vänner plus att hon hinner med uppträden, intervjuer, reklam ja allting. Hur orkar hon? Men, det var det jag skulle komma till att jag gillar inte precis hennes sång.

Min kollega på jobbet, Ann - hon älskar Pernilla Wahlgren och har gjort det sen hon var femton och hon stod så klart bänkad allra längst fram när Pernilla uppträdde på Kulturkalaset. Hon fotograferade en massa och sen när uppträdet var slut fick hon sin skiva signerad och frågade henne även om hennes kompis fick ta en bild på bara dem två. När hon skulle fota så var batteriet slut. Ann blev så klart bestört - det var ju detta hon hade längtat efter!! Pernilla, räddaren i nöden erbjöd sig att använda hennes kamera istället, så kunde hon ju lägga upp bilden på sin blogg sen. Ann blev ju jätteglad, så idag på jobbet skickade hon Pernilla Wahlgrens blogglänk till ALLA på jobbet - ja, kanske inte VDn, men nästan alla i alla fall.  Hon var så uppspelt hela dagen, typ överlycklig! Pernilla har verkligen gjort hennes dag!!



De är faktiskt ganska lika..!



Här var fler Pernilla-galna kvinns som också ville vara med på bild. Kan tala om att hon längst till höger har gått i samma klass som mig på gymnasiet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0