Nice weather...

Hade önskat att jag hade lite mer tid att uppdatera min blogg oftare, men men sånt är livet. Det händer ju ganska mycket nu för tiden, men som aldrig blir dokumenterat - tyvärr.

I fredags var jag och Josefine i stan. Shoppade en studentpresent till Niclas, hyrde 3 filmer och sen även en vända på Willys innan vi körde hem och fixade till lite grillspett med tillbehör som sen grillmästaren tog hand om och gjorde oss en underbart god sommarmåltid med lite rött till.

Senare på kvällen, eller rättare sagt, väldigt sent på kvällen slängde vi oss i soffan och kollade på Wallander "Hämnden" - kanske inte en av de bättre, men klart sevärd.

Igår jobbade vi som bara den med poolområdet. M har murat färdigt stödmurarna och jag grävde och tog bort gräset och jorden bakom huset, där vi ska ha trädäck. Ett himla slitande med alla rötter från träden och stenbumlingarna.

På kvällen körde vi till Östermalmskrogen och åt god grillbuffé. M och jag skålade i rött vin för att fira att vi har stått ut med varandra i 20 år som gifta. Josefine, Isabella och Henrik valde det alkoholfria alternativet - Coca Cola. Alldeles för mätta, men belåtna gick vi en runda i det ganska folktomma Kristianstad. Vädret var toppen, en riktigt skön sommarkväll.

När vi kom hem åt vi tårta och drack kaffe. Plötsligt hade vi hela huset fullt av ungdomar från Svensköp. Thomas och Jolly var ute och körde med Andreas som tog studenten igår. Andreas körde en gammal volvo som small, och den small VÄLDIGT HÖGT!!  Om ni hörde något smälla i lördagskväll bla i Tollarp, Vä och Kristianstad så var det den galningen som var ute och lekte. Någon i Svensköp hade ringt polisen häromdagen och sagt att de hade hört skottlossning...

Är det någon som vet var Knutssons håller hus? - har ringt ett antal gånger men de svarar aldrig.

Bodil, jag lovar komma precis varenda gång på passet till hösten om du har låten med 18 gånger!!!!

Idag är det Mors Dag!! och mor i huset ska ut och skyffla sand... men däremot ska jag inte laga middag ikväll - det gör barnen! Önskar att jag hade kunnat ligga i solen och steka istället..



Ha det gott och njut av solen idag!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0