Nu har vi nått 20 år som gifta

Det är egentligen helt sjukt. Guuud, vad tiden går snabbt! Jag minns vår första date som om det var i förra veckan, men ändå har man minnen från alla år tillsammans. Idag för 20 år sen var jag fruktansvärt nervös. Jag kommer ihåg att frisören som skulle komma hem till mig och fixa mitt hår blev försenad pga hennes bil inte startade så Mikael fick köra och hämta henne. När jag gick längs altargången i kyrkan så skakade hela jag, t.om mina kinder, och när är jag stod där framme, framför prästen så skakade mina knän så hela klänningen rördes.



Grattis säger jag till oss själva - som har stått ut med varandra så länge, och jag hoppas det blir 40 år också.

Vilka usla bloggläsare jag har som inte gett mig ett enda tips om en bröllopspresent till M. Han har alltså inte fått något och lär väl inte få något heller..

Ikväll har jag och Josefine styrketränat igen - Wow!! Det blev lite tyngre idag eftersom vi är ju ganska vana nu...haha, Jossan har fortfarande träningsvärk sen i måndags.


Kommentarer
Postat av: Bodil Rasmusson

Usla bloggläsrae???! Hallå, det handlar om en usel hustru som inte kommer på nåt att köpa. Bättre att inte vara gift ;)

2009-05-28 @ 15:32:50
Postat av: Anonym

Kan det bero på att jag har vidrigt dålig fantasi och att M har vad han behöver..? Det behövs inga presenter, han får min kärlek istället.

2009-05-28 @ 18:36:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0