Vad gör man?

Min rygg har sakta men säkert blivit något bättre (fjärde dagen..) - jag kan i alla fall stå helt rakt upp. Det är fruktansvärt tråkigt och deprimerande att se m och barnen slita med poolen utan att jag kan göra ett skit. Under fredagen fixade M till underlaget så att det blev 100% jämnt med hjälp av en hyrd "padda", vattenpass och en massa andra saker som jag inte har en aning om vad de heter. Mattan lades på igår och sen skulle vi förflytta ramen från garaget till rätt plats. Det var två gigantiska lådor som vägde massor av kilo, kanske 100 kg om inte mer.

Eftersom mitt tillstånd är uselt kunde jag endast titta på och känna mig mer värdelös än innan, så M + alla barnen fick slita, dra, släpa, lyfta dessa enorma tyngder alldeles själva. En eloge till dem! Jag hjälpte faktiskt till lite senare när den var på plats och den skulle stanna där ett tag - jag höll hårt!

Det är aningen tråkigt att inte kunna göra allt det jag vill göra pga tillfällig kroppssmärta, men jag har ändå gjort en hel massa andra saker som varit ganska tilltalande. I fredags satt jag i solen och läste en bok medan M planterade färdigt thujorna. Tro nu inte att jag hade dåligt samvete..haha. Boken var bra, men alltid när jag läser så blir mina ögonlock väldigt tunga så det blev några powernaps under dagen i solstolen.

Igår fick jag för mig att jag hade väldigt smutsiga fönster igen och det gick ganska bra att åtgärda det. Det blev endast några enstaka nervstötar genom kroppen, men det är sånt man får stå ut med.

Vår kära väldigt pratglada granne kom på besök igår. Han är alltid lika nyfiken på vad som händer på vår adress.. trots gäster och skrikande barn stod han och pratade en god stund med oss. Han påpekade de nyplanterade thujorna och undrade om det var för att han inte skulle kunna hoppa över så lätt... Ligger något i det där.. Efter nästan en timme så kom hans fru ut och var demonstrativt högljudd med allt hon gjorde och till slut sa hon åt honom att han skulle gå in för där fanns två skrikande barn. Haha, jag sa lite tyst så inte frun hörde -att det var kanske därför han var hos oss istället... Ja, så är det nog sa han och gick in.

Idag blir det lite finlir med poolen, inlopp, lampa och utlopp ska skäras ut och kopplas in. Linern ska så småningom på plats, lite vatten och sen isolering på utsidan och sist, lite gjutning och återfyllnad på utsidan så den stora kratern blir mindre.
Alltså en härlig arbetsdag för M!  Ja, jag får väl städa lite..

Idag, söndag firar min dotter och hennes pojkvän Henrik 1 år. Jag undrar hur de ska fira denna dag....



GRATTIS på ettårsdagen!!


Kommentarer
Postat av: bella

tack mamma! :)

2009-05-03 @ 17:40:43
URL: http://annaisabellathell.blogg.se/
Postat av: Christina(mamma)

Det var kanske så att du behövde vila.Hoppas att det blivit bättre.Krama Bella Och Henke från mig

2009-05-04 @ 13:22:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0