Naw..

Har blivit usel på att uppdatera - JAG VET!!!  Trög och tråkig vecka, ont i ryggen, ännu mer seg och sen släktkalas då vi firade Josefines 16 årsdag i helgen - TRÖTT!!  -Varför?  -Ingen som helst aning.

I lördags började jag med att baka två tårtor, vilka blev hur jäkla döbakade som helst - garneringen blev fin i alla fall och det visade sig senare att de smakade hur gott som helst ändå. När jag stod och slet i köket med att skala potatis, tärna potatis, skala morötter, tärna morötter, skiva lök och strimla paprikor ja, då roar mannen sig med att köra motorcykel - I NOVEMBER!! jaja, han får så klart roa sig hur mycket som helst, inte mig emot. Har han köpt motorcykeln får han så klart köra med den.

Jag blev i alla fall JÄTTE IRRITERAD för att mina tårtor var typ flytande.. och fick bara några små små utbrott under dagen. Sen skulle jag då duka.. satte fram tallrikar, knivar och gafflar ja, hela köret och det är ju inte 3-4 st vi pratar om. När jag precis var klar och tittar på mitt blänkande porslin så kommer jag plötsligt på att vi inte alls ska äta något med vanliga mattallrikar och vanliga bestick, nä vi ska bjuda på gulaschsoppa. Lite svordomar kom det nog och lite illvrål. Jag blev lite smått irriterad IGEN. Fick så snällt duka av alltihopa och börja om från början med andra tallrikar och skedar istället.



Eftersom mamm inte gör sin dotter till viljes och beställer princesstårta till sin dotter får ju pojkvännen Niklas köpa en till henne istället. Så fruktansvärt söt den är!



Och här kommer mer sött - svärmor! haha, jag menade egentligen Maximus - ser ni hur han kramar Agnetas arm..

Camilla, Jarmo och Elias kunde inte komma för lille Elias var sjuk, men den andra lilla sötisen kom så klart - ni vet Elliot Szczekocki!!





Elliot ser helt förskräckt ut.. han är rädd att maten ska ta slut!



Och så här glad är man när man är mätt och belåten och sitter i sin älskade mosters knä.

    

Och sen resten av glada gänget - antagligen väldigt mätta och belåtna de med.



Sen var ju också lille Niklas här! Han skämde bort Josefine med shoppingrunda i stan två helger i rad, och hon fick välja precis vad hon ville. Snacka om att hon shoppade kläder!!

Josefine var nöjd med sitt födelsedagskalas och när alla gästerna hade kört hem satt vi som var kvar uppe och snackade roligheter till långt efter midnatt.

På morgonen skulle jag köra och köpa frallor och kommer ner i hallen där Amadeus sitter innanför dörren och är helt galen och vill bara ut för där är ett fruktansvärt oväsen utanför dörren. Jag tar en flukt ut och ser en hel massa kråkor och skator rota i en påse som ligger på trappan. Jag fattade noll - vem har lagt en soppåse på vår trappa. Jag kör och handlar och när jag kommer tillbaka tittar jag i påsen och möts av värsta spystanken - fy fan, någon har spytt i en påse och sen gått in i vår trädgård och lagt den på vår trappa - jävla sopor!! Fy vad äckligt! Så gör man väl inte!!  Jag gick in och beklagade mig och då kommer en sömndrucken Josefine ut från sitt rum. - mamma, det var jag som la den där. Niklas mådde inte bra i natt.. Stackars lille Niklas, han tålde inte min döbakade tårta eller nåt.

Söndagen tillbringades i soffan, i ryggläge med en bok - ända fram till det var dags att köra till Tollarp för ledardansträning. Det tog inte lång stund innan jag insåg att jag hoppar över dansen i år, satsar hellre på step och aerobic på uppvisningen. Två timmar slet vi, svettades och hade skitroligt i en iskall gympasal. 
Ännu mer softande innan läggdags och orolig sömn innan måndag.                

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0