Erik äger!!!

Så fruktansvärt bra Erik var på Idol igår! Helt sanslöst! Han kommer utan tvekan att vinna hela IDOL!!! Han är en artist som framkallar rysningar, gåshud och tårar. Det är inte ofta en låt framkallar tårar hos mig men igår sprutade de som aldrig förr. Reza har också en härlig röst, men låtvalet igår var inte det bästa . Däremot tror jag nog Tove kan mer - hon var kanon igår med Elvislåten men jag tror att hon är lite för ung. Hon behöver nog utvecklas mer.

En som verkligen har utvecklats och rest sig från golvet är Calle. Jag kan inte förstå hur han fortfarande är kvar men han har höjts till skyarna i samma takt som han har höjt blicken - lite mer för varje gång och igår tittade han faktiskt på publiken. Nästa gång åker säkert Eddie ut..

Idag väntar dukning i Medborgarhuset i Tollarp - FEST I KVÄLL!!!  Ska bli såååå roligt att festa igen - behöver tömma barskåpet lite.. Varför köper man en massa flaskor när man inte dricker det?

Ingen softar helg väntar precis, det är full fart båda dagarna, men det får man väl ta.
Hade behövt en lat dag idag för det har varit en tuff vecka med bokslut och rapporteringar och en jäkla massa möten. Det känns i hjärt trakten - får börja lugna ner mig.

Nu ska jag fixa till mitt kaotiska hår, sen bär det iväg till lilla Tollarp.
Ha en bra dag - jag berättar mer imorgon!

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0