Partyyyyyy!!!

Förmiddagen ägnades åt dukning i medborgarhuset. När Bodil och jag kom dit så var Mats och Elina redan i full gång med matlagningen. Åhh så gott det såg ut!!

Borden sattes på plats, dukar på, bestick, glas och bordsdekorationer som bestod av barr, löv och bär - så höstigt fint det blev. Soft i soffan några minuter på eftermiddagen och sen var det dags att försköna sitt yttre OCH vad-tusan-ska-jag-ha-på-mig-ångest..

Redan kl.16 bar det iväg till Medborgarhuset i Tollarp igen. Stämningen var på topp redan i bilen där Mona och Per ifrån Kinna hade tryckt in sig på ett säte samt Pigge, och lilla Bodil som chaufför. Iklädd min lilla svarta tryckte även jag in mig i den bilen samt M efter mig.

Lite förfest, lite förberedelser och humöret på topp försvann dessa två timmar snabbt. Jolly riggade upp sina lampor, högtalare och div elektriska pryttlar så han var snabbt färdig och begav sig igen för att återkomma när maten var uppäten och vi ville inta dansgolvet. Våra förberedelser bestod av att skriva hemliga uppdrag som skulle utföras under måltiden till somliga utvalda gäster.

Slabbedang serverades som välkomstdrink och sen serverades det en utomordentligt smaklig måltid med marinerad fläskfile och kycklingfile, tomatsallad, potatisgratäng, ost, bröd, frukter ja, det var såååå gott och Mats fick så mycket beröm hela kvällen och det var längesen man sett ett så brett leende på honom så länge. Han log hela kvällen! Apelsinkrokantmousse till kaffet var pricken över i:et.

Under måltiden hade vi då de här uppdragen och det blev så lyckat. Bo knackade i glaset, reste sig upp, harklade sig länge och väl och alla tystnade - då satte han sig ner. Kerstin hans fru trodde han fått i halsen och blev nästan panikslagen, medan Lotta, hans bordsgranne petade honom i sidan och sa åt honom att komma till saken. Per fick uppdraget att gratulera någon i närheten och det blev Martin som fick bli hans offer. Han fick oss alla 50 att resa oss och sjunga och hurra för Martin som fyller år någon gång.. Uppdragen var många och de flesta antog dem utan problem så under middagen drogs det både fräckisar, sjöngs snapsvisor och utropades div läten. Helkul!

Musiken kom igång och dansgolvet fylldes direkt - en mycket lyckad blandning av låtar - allt från rock till fågeldansen. Vi fick även testa linedance under kvällen och Elina och jag körde även lite aerobic, vilket vi misslyckades totalt med.

Plötsligt var kl. 01. och sista låten spelades - Oj, vad snabbt det går när man har roligt! Det var en hel del som stannade kvar och hjälpte till att städa efteråt och Niklas och Bella kom och hämtade oss partyprissar strax efter två.

Somnade så fort mitt lekamen nådde sängen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0