Jag är ganska galen ändå..

I lördags var jag ju i Ullared! Ullared! Fattar ni - en lördag! Kaos är det enda ord som passar in. Jag gick upp den okristliga tiden kl.04.15 för att vara i Hörby strax innan 6. Jag hoppade in i Janes bil och vi hämtade upp Åsa och sen körde vi till Höör och hämtade upp Janes kompis. När vi kom dit var där ingen kö.. mer än till parkeringen..Alla pakeringar var nästan fulla så vi fick parkera uppe i det nya parkeringshuset - helt sjukt! Och sen typ rusade vi in. Suck - vad mycket folk! Jag försökte fokusera på mig själv, mitt handlande och inte bry mig om att där var folk precis överallt. Det spelade liksom ingen roll var man skulle gå så nog fan kom där en vagn i vägen. Jag har varit i Ullared många gånger, men jag har aldrig sett så mycket folk. Där var trafikstockning precis överallt.

Vid lunchtid hade jag fått nog. Då hade jag ställt vagnen vid kassorna för en timmes sen och gick mest runt och örlade, plockade lite här och lite där - det blev en ansenlig samling i vagnen, men jag var nöjd med mina inköp som både innehåll presenter och julklappar. Tyvärr blev det inte mycket till mig själv, men jag brukar inte hitta kläder i Ullared. När jag kände mig klar gick jag ut och lastade bilen och sen gick jag runt i de andra affärerna och hittade två par skor och en hel massa till. De andra tjejerna var inte färdiga så jag gick och tog en fika och sen gick jag in igen. När kl var två var köerna in så långa att de sträckte sig enda ut till stora vägen - varför åker man till Ullared egentligen?

Jag gick in igen, shoppade lite till och nu ville jag bara hem. Väntade och väntade! De andra kom ut 17.45 - de hade gått där sen halv 9! Jag förstår inte hur man kan gå där inne så länge och jag var fruktansvärt uttråkad. Då hade jag gått där och väntat i flera timmar. Jag var inte hemma förrän kl.21.



M hade gjort gulasch som serverades med lite rött och sen var det soffan som gällde. Guud, vad jag var trött i benen!

När Josefine kom hem på söndagen var hon så tjock runt halsen att det enda jag kunde tänka på var att hon fått påssjuka. Ni vet folk utan haka - så såg det ut ungefär. Hon hade jätte ont i halsen och kunde knappt svälja. Så det första jag gjorde måndag morgon var att ringa vårdcentralen. Jag sa även till dem att ta extra prover och kolla om hon är infektionsbenägen, vilket också gjordes. Provsvaren tar 1-2 veckor. Någon påssjuka var det inte för hon hade inte tillräckligt hög feber.. De kollade inte ens utanpå halsen, de kanske inte trodde hon hade någon haka..

Söndagen ägnade jag mig åt städning av förråd. Jag har retat mig länge och väl på att när M packade upp lådorna från flytten placerade han allting intryckt där det fick plats. Det ser bara stökigt ut och man hittar ingenting - jo, han hittar, men han sparar på en massa skit som egentligen borde slängas - vilket jag gjorde. Så nu ser det bättre ut, men behöver organiseras lite mer bara. Varför sparar man på 3 st söndriga DVD? Varför har man två stora flyttlådor fulla med datorgrejor? Varför sparar man på barnens gamla tv apparater som de ALDRIG skulle få för sig att ta in på sina rum igen? Är alla män likadana? Skräpsamlare!! Ni har kanske också hört -Bra att ha.... Nä, jag ska köpa stora fina likadana lådor och fylla hyllorna med istället, det ser mindre stökigt ut då. Kanske inte så lätt att få tag på sakerna, men hur ofta använder man det som står i ett förråd..

Hämtade även Newbody i helgen så det var att packa 4 väskor med underkläder som föreningen ska sälja.

Sorterandet fortsatte under måndagskvällen efter steppen - nu är det sommarkläderna som ska ut! När man kommer med 5 st sprängfyllda flyttlådor med sus vinterkläder och skor så behöver man tömma lite i garderoberna. Har rensat ut en hel del - det blev en hel flyttlåda till mamma och syster att ta hand om.

Det blev förresten bara en uppkörning i oktober - den andra är i början av november - jag håller alla tummarna!!

Slut i rutan




Kommentarer
Postat av: Mamma

Undrar vem som ska köra upp först? Tror att det är Micke om det ej är någon snö,För är det det så kan den vara svår att hanskas med

2009-10-14 @ 10:10:55
Postat av: sus

Du har så rätt, mamma.

2009-10-16 @ 08:17:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0