Inköpsrunda i stan

Startade lördagen med en liten bilfärd in till stan och solen sken och Mikael nös... ett konstigt fenomen att när han får sol i ögonen nyser han..men ännu roligare är att Niklas nyser av att tugga tuggummi. Haha som jag skrattade när han berättade det.

Inköpslistan var lång och mestadels presenter till bellaliten och vi hittade allt som vi planerat. Josefine och Niklas var ju också med och Jossan behövde en ny jacka, men hon är såååå sjukt jobbig att handla till, speciellt om hon är med för hon hittar ALDRIG något som passar hennes stil. Vadå stil? Har hon en speciell stil? Det vet hon inte, men de flesta kläder jag tycker är snygga tycker inte hon om eller vice versa. Hennes stil är då tvärtom min eller? Det blev en jacka till slut - Intersport denna gången och ovanligt dyr så jag hoppas att hon använder den nu för hon är omöjlig! Jag vet inte hur många gånger jag har köpt kläder till henne som hon sagt att hon tyckt om, men sen har hon inte använt dem. Jag är måttligt trött på det.

I fjor köpte jag en Canada Goose Chilliwack till henne - hon tyckte hon såg ut som en Michelingubbe i den och använde den inte en enda gång. Jag fick sälja den på Tradera i år. SOPA!!!

Ikväll blir det party hos Bodil, Linda & Jessica - knytkalas! Skitsvårt att hitta på något att ta med och äta. Jag röstade på smörgåstårta men jag blev utbuad direkt så nu får jag istället göra köttfärspajer som måste värmas, vilket är extra bökigt när man är borta och kanske andra också ska värma och det blir kö och alla äter i omgångar. Jag kände för en gångs skull för att dricka vitt vin till maten, men där blev jag utbuad igen och jag kände inte för att köra till systemet i min ensamhet. Det får bli rött som vanligt.

Är nog inte så poppis längre...


Kommentarer
Postat av: NiklasSysterSara

Haha ge Niklas ett stark tuggummi så ska du få se på nysningar :P Han hinner knappt börja tugga förrän värsta nysen kommer & lite som han är studsar han nästan i luften ;) hahaha.

Hoppas ni har en trevlig kväll :)

2009-10-17 @ 23:07:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0