Premiärtur för Bellisen

Första gången någonsin som jag tyckt Calle sjungit bra var igår. Inget tema som passade honom men han sjöng Tom Jones bra. Calle har dock ingen utstrålning alls, men det var en bra låt som lät honom stanna kvar ännu en vecka. Reza och Erik är bara så fantastiska!!! Vilka röster!!! Däremot tycker jag att Rabih borde ha åkt ut för längesen - det var ju bara ett pinsamt uppträde igår.

Och sen ett frieri mitt i alltihopa och sus och bella började stortjuta - varför är kvinnor så känsliga? M tittade på oss som vi kom från underjorden eller nåt. Det är bra att rensa tårkanalerna ibland, men det förstår inte han.

Bella och M skulle ut och övningsköra så då passade jag på att packa in julklappar i takt till Tom Jones och Cher. När det var avklarat kom herrskapet hem och Bella var på uruselt humör, körningen hade inte alls gått som hon förväntat sig. Hon känner sig nog lite stressad och nervös inför nästa vecka..
Förra gången hon körde på körskola sa hennes lärare till henne att nu har det gått så bra så det är bara teorin kvar. Gör några prov på skolan så vi ser att du klarar det och sen kan du boka uppkörning, och det gjorde hon. I onsdags ringde läraren och sa att han sett att han hon bokat uppkörning.. -tycker du att du är mogen för det? -Ja, det tycker jag och du har ju själv sagt att jag är det. -Det är ju längesen nu så jag vill att vi tar en lektion innan uppkörning så jag får se vad du kan.. Hon har redan bokat en lektion innan uppkörningen, men nu vill han att hon ska köra ännu fler gånger. Då blir hon så klart osäker på om hon är redo.

Är han helt förvirrad eller vill de bara ha mer pengar? Jag tror att det var därför det inte funkade med fickparkeringen idag mm. Veckan innan jag själv skulle köra upp körde jag för en del andra lärare och det var katastrof - jag gjorde så många fel så de undrade om jag verkligen var redo för uppkörning - det kallas nervositet!

M ville ut och köra mc idag och jag var mitt uppe i min cheesecake så Bella fick ta min plats idag. Hon lånade mina kläder utom hjälm och handskar. Nice!!











Det var så jobbigt att komma upp på hojen så Bella blev helt andfådd och flåsade så hon inte såg ut...

Gissa hur nervös jag var medan de var ute och körde....
Ja, jag fick ägna mig åt annat än att tänka på dem så jag bakade bröd.

Bella tyckte det var jättehärligt att åka hoj!!

Nu måste jag fortsätta med mitt bak - ha det gott i helgen och glöm inte pussa din älskling.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Oki, PUSS

2009-11-02 @ 09:09:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0