Frågan är...

Kommer det att bli två nya körkort i denna familjen under oktober??? M har redan skrivit upp och klarade det med alla rätt - alltså strålande. Hans körlärare frågade härom veckan hur det hade gått på uppskrivningen och M sa att det blev alla rätt även denna gången. - Ah fan, tur att jag inte har samma som körskolan i Hässleholm - de går ut med att alla som får alla rätt på uppskrivningen får körkortet gratis. Så nu väntar uppkörningen.... snart kommer den och vi håller tummarna för att regn och blåst håller sig borta och att han klarar även det galant.

Bella liten väntar bara på att få fylla 18 år! Hon får säkert en uppkörningstid imorgon när hon gjort sista provet på körskolan...

Mia på mitt jobb kollade bilderna på min blogg ifrån i lördags igår och tyckte att jag var mig inte riktigt lik - hon frågade lite försynt varför jag såg så konstig ut... Va? Jag är ju inte ens med!  -Jaha, det är därför som du såg så konstig ut..eller nåt. Hon tyckte att jag och Bodil hade vissa likheter, typ ögonen och paranteserna vid munnen när vi skrattar. Mia är hon som tycker att jag är lik Ann Söderlund eller vad hon heter, men att tv kändisen är lite mer blond liksom..

Hörde idag att lilla knodden Elias har börjat krypa, fått fyra tänder och reser sig utan problem. Det är så synd att vi bor långt ifrån och jag missar allt det roliga. Snart kan han säkert säga Susanne!!! Det har jag ju försökt lära honom sen han var 4 månader..

Två arbetsdagar till och sen ska jag till METROPOLEN Ullared!!! WOOOOOHHHOOOOO!!!!

Sätter in en bild från fotoalbumet vi gav mormor när hon fyllde 80 år. NU längtar jag tillbaka till sommaren, nu har vi haft höst så det räcker.



Nu ska jag skala äpplen - vi hörs!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0