Ska eländet aldrig sluta?

Gick upp som vanligt och gjorde mig fredags-i-ordning efter en god natts sömn (faktiskt).. endast lakan verkar fungera ganska bra.

Så kommer man ner i tvättstugan och ser blod på golvet, och inte lite heller. Det är lillmissen som blöder rejält ifrån ändtarmen. Hur kul är nu detta?

Det är ju bara att vänta på att klockan ska bli åtta så jag kan få en tid hos veterinären. Får vänta 1 1/2 timme till innan jag får komma in och prata med veterinären Magnus. Han verkar inte särskilt orolig för Maximus tillstånd och ordinerar medicin i 10 dagar. Så klart att när det blöder tyder det ju på en inflammation, men tydligen är det inte helt ovanligt bland kattungar. Jaja, vi får väl se hur det går.

Var inte på jobbet förrän kl.10.57 och hade hela 3 minuter tillgodo inför ett möte som jag inte ens visste om. Möte efter möte de första timmarna sen lugnade det ner sig lite så att jag kunde uträtta lite vettigt dagsverke. När kl närmade sig halvfyra började alla runt omkring mig packa ihop. Vad är nu detta?? Ja ska ni gå och hålla helg så gör nog jag det också, så jag stack kvart i fyra - hade nästan varit på jobbet fem timmar denna fredag. Härligt!

Körde till stan och köpte stövlar till Isabella (hon får dem i födelsedagspresent) Hon provade dem, men beordrade mig att packa in dem och ge dem till henne på tisdag. Sist men inte minst, det allra vanligaste fredagsnöjet...Willys by fridaynight!!! Träffade fru Knutsson bland grönforet och pratade lite skvaller medan Isabella rotade i godislådorna.

Idolkväll!! Har inte sett en enda gång sen uttagningen i början och jag måste säga att jag är inte vidare imponerad av årets deltagare. Alla pratar om Calle ifrån Öllsjö, men han är ju skitkass. Han tittar ju inte ens in i kameran och har ett röstläge hela tiden. Niklas med luggen är också en looser enligt mig - klipp luggen och visa tänderna för tusan. På tal om tänder - Guuud, jag smälter så fort Andreas Carlson visar sin tandrad - vilket leende, och snacka inte om bilen han kör...den är röd.

Lite ögongodis innan läggdags..





Natti


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0