Vi har en tv-fri vecka

Och vet ni varför? Jo, när det var storm i helgen så lossnade antennkabeln uppe på taket och min tidningsdelare vägrar klättra upp på taket när det är mörkt. Hur mesig får man va? Jag trodde liksom att jag hade en man som klarade allt och gjorde allt med glädje för mig, men nej! Nu får vi sitta här och glo på en svart tv bild. Ja, det är klart att om vi startar den så är där säkert någon annan färg i en remsa som säger att den saknar signal.
Så besviken jag är på karlen. Han förstår inte att Greys anatomy är livsviktigt för mig och min vätskeförlust. Jag behöver en viss dos vätskeförlust i veckan och eftersom jag inte gympar på onsdagar så är Greys ett ypperligt tillfälle att stortjuta och förlora saltat vatten.

Det är minsann inte bara jag som är skitsur på mannen i huset - Maximus har kissat 2 gånger i mannens säng och nu ikväll var han lös i magen...hahaha i mannens säng!! Nej, jag ska inte skratta för det var jag som fick städa efter honom.

Alltså jag hade egentligen bestämt mig redan imorse att jag skulle köra intensiv och sen aerobic ikväll, men det var en tung dag och jag somnade på soffan när jag kom hem och kände absolut inte för att köra någonstans. Jag beslöt mig för att springa istället och det gick hur bra som helst. Jag är så imponerad av att jag inte blir särskilt andfådd. På passen flåsar jag ju som ett litet odjur när vi ruschar.. och jag som inte ens ruschar..konstigt.

Fick jättefina foto av syrran idag på mina sötis-systersöner André och Elias, men det är så segt här på bloggen så jag sätter in fotona imorgon istället. André är i alla fall ASCOOL i sin frilla!!!  Love you grabben.

Eftersom min nästan granne gör reklam för vår världsberömda inspirationsdag den 14/11 så kan jag också passa på att säga till alla er som älskar Bodil att anmäla sig - ja ni andra också så klart. Ring till Bodil - hon har trevlig telefonröst! Att träna en hel dag är skitjobbigt, men så fruktansvärt kul! Man behöver så klart inte vara med på alla pass, men man är det ändå för man rycks liksom med. Ja, jag ser fram emot det i alla fall. Paulo Roberto kommer dit. Äsch jag bara skojade..

Fredag imorgon - någon som längtar?




Kommentarer
Postat av: Mamma

Jag har väntat hela kvällen på att du skulle sätta in kort på mina barnbarn.Men inte.

Föresten så saknar jag dig men jag tyckte att det var för sent att ringa ikväll.Roland har just kommit hem, och jag har städat,sen titta jag på klockan och nu är hon snart halv tio och vet ej vad du gör.Kanske har du en myskväll med familjen.Ibland är det bara så att man känner sig ensam och längtar efter sina barn men de har annat att göra.Så ringer den ena och man börjar en diskusion och det blir ej så bra.Då kan man känna sig som ,vad gjorde jag nu för fel.Kramis ha en bra kväll mamma

2009-10-09 @ 21:16:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0