1994-08-25 Pavarotti 2009-09-29




Det går inte att beskriva vilken sorg vi har idag. Vår lille Pavarotti har kommit till himlen.  Sen en månad tillbaks har han haft problem med njurarna, vilket är väldigt vanligt bland raskatter i högre ålder. Veterinären gav honom penicillin som inte hjälpte. Han blev bara värre och i förra veckan slutade han äta.

Vi bokade in en tid hos en annan veterinär och idag åkte jag och Isabella dit. Han vägde endast 3,6 kg - Pavarotti som har legat runt 6 kg innan. Trots att han var uttorkad och svag hade han en enorm styrka då de försökte ta blodprov på honom - han var lite kinkig när de skulle sticka honom. Blodprovet visade enormt höga värden på njurarna och veterinären berättade att det fanns liksom ingen medicin som skulle kunna bota honom och ev operation hade han nog inte klarat. Vi vill så klart inte han ska lida överhuvudtaget så vi tog beslutet att avliva honom. Att ta det beslutet är fruktansvärt. Pavarotti har varit en familjemedlem i 15 år och barnen är uppväxta med honom och de älskar honom över allt annat.

Både jag och Isabella var förkrossade. Vi fick en ensam stund med honom innan vi sa till veterinären att hon kunde ge honom en lugnande spruta. Han fick först en spruta som gjorde honom lite dåsig. Han tryckte sig intill Isabella medan han dåsade och sen satte sig Isabella ner och tog Pavarotti i famnen medan veterinären gav honom sprutan till evig sömn.





Vi saknar dig! Vi saknar ditt gos och vi saknar till och med din allsång

Vila i frid


Kommentarer
Postat av: Cathy

Usch ja vad det är sorgligt... Men ni har haft 15 fina år med honom som är fulla med härliga minnen. Men att förlora en familjemedlem är en obeskrivlig sorg. Tänker på er! Kramiz

2009-09-29 @ 15:09:04
URL: http://http:/superpojken.blogg.se
Postat av: Hallarödarna

Ja vad säger man? Nu sjunger han i himlen er egen katten Gustav.

Trist och sorgset. Tur ni har en liten gosis kvar!

Tänker på er!

Kramisar

2009-09-29 @ 19:35:58
Postat av: sus

Tack för Er omtanke!

2009-09-29 @ 19:52:13
Postat av: mamma

Gud vad sorgligt,hade ingen aning om att Pavaroti var sjuk.Jag har alltid haft lite respekt för honom och jag vet hur mycket ni alla tyckte om honom.Så jag förstår er sorg.Men som man säger ni har haft 15 underbara är med honom som ni kan minnas och glädjas åt även om man vill ha dem hela livet,för de är en familjemedlem som Cathy skriver

Kramis på er alla

2009-09-30 @ 08:51:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0