Det här med spindlar...

Visste Ni att under en livslängd så sväljer man i genomsnitt 8 spindlar i sömnen. Undrar hur de har kollat upp det???

Fatta varför jag är sån motståndare till öppet fönster om natten!

Haha, jag hörde att Bodil blev lite skraj härom natten - Pigge hade blivit förvisad till soffan för han snarkte så    jä-ligt, men när Pigge gått med tunga steg till soffan så hade Bodil tyckt det var lite otäckt i mörkret...visst kan man väl höra spindlar?? Ibland när jag "tror" att jag har spindlar i sängen så hör jag hur de liksom knäpper med käftarna.. eller så är det lederna i benen..  Om jag hör nåt sånt knäppande vid sidan av kudden brukar jag krypa under täcket. Och sen kommer jag på mig själv med att tycka att jag är störtfånig och slänger bort täcket för att få luft, medan jag försöker ignorera att hela sängen är full av spindlar.

Det är faktiskt inte alls konstigt att jag svettas om nätterna!

Torsdag imorgon, inte alls långt till fredag och kuligt!!

Ha det gott!

Kommentarer
Postat av: Cathy

Du ska ju aldrig mer skratta åt mig och min spindelrädsla som en gång var en fobi, för att du min kära syster är ganska tokig själv:) Och du det där med svettningarna DET ÄR ÅLDERN!!! Ha ha. Tänk, du börjar närma dig 50. Sen att du önska att du var 32 år som jag det kan jag förstå, men det var ju en evighet sen. Puss och kram

2009-10-01 @ 10:10:45
URL: http://http:/superpojken.blogg.se
Postat av: sus

Och var fick du luft ifrån min kära syster? Jag har inte spindelfobi, de är bara sååå fruktansvärt äckliga, men jag skriker ALDRIG när jag ser en spindel. Jag har massor av år till 50, ungefär lika många som du har till 40..haha, du börjar minsann snart bli tant..

2009-10-01 @ 18:53:05
Postat av: Cathy

Ha ha ha....

2009-10-02 @ 07:34:04
URL: http://http:/superpojken.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0