Hantverkare är ett udda släkte

Nu har jag kommit till det stadiet då jag är beroende av internethandel. Jag var i stan igår och skulle shoppa igen - tror ni jag hittade något?? Inte ett skit! Sen kommer man hem, startar datorn och går in på diverse shoppingsajter och vips så har man beställt allt man letat efter i stan men inte funnit. Det kanske är så att jag ser inte alla kläder för att där alltid är en massa människor i vägen.. jag har lite svårt för det här med trängsel i affärer - det är lite Ullared stuk över stan när det är långlördag. Men när jag är i Ullared ser jag inte människorna för alla roliga saker att shoppa... Konstigt va?!

Körde även till..ja namnet föll bort, men i alla fall var det en golv och matt affär..vid polishuset i Kristianstad. Vi hittade ett fint golv som vi vill ha i tvättstugan plus att vi vill att de ska göra det.. jag har inte riktigt ett gott öga till hantverkare - ofta tror de att de kan göra hur de vill och när de vill, men vi hoppas att det blir bra. Man kan ju inte dömma alla efter några få puckon..

I fredags hade vi bestämt med andra hantverkare att de skulle komma kl.9 på morgonen för att byta vår panna + en del andra grejor. Kl. 22.15 på torsdagskvällen fick M ett mail där de berättade att pannan inte kommit, så de kunde inte komma som planerat. Visst blir man vansinnig! Kl.22.15 dagen innan - visste de inte det kl. 17? Nu fick vi ju ändra agendan helt och hållet för den dagen och M var mer vansinnig än vanligt - flexibilitet finns nämligen inte i hans ordförråd.

Jag har idag plockat massor av äpplen som jag ska frysa in till vinterns goda äpplepajer. Det är så himla tråkigt att stå och skala alla dessa äpplen, men vad ska man annars göra en söndag eftermiddag..
En liten löprunda sen och en Shopaholics bekännelser ikväll och söndagen är fulländad.

Puss&Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0