Elliots dop

Hej hopp,

Idag fick man gå upp i ottan för att vara i Vallkärra kyrka kl.11.30. Vi har ju en bit att köra och sen fick vi även köra en omväg genom Svensköp för att hämta upp Isabella hos Henke. På vägen dit höll vi på att göra mos av en hjort, alltså har Henke inte skött sig... -Henke, jägare skjuter hjortar - inte bara matar dem!

Vilket strålande väder! Helt sanslöst, vädret har inte förstått att det är den 20 september.

När vi kom in i kyrkan fick vi först skriva i minnesboken eller nåt. Längst upp stod det Olivers Elliots dop 20 sept. haha, Åke hade skrivit Oliver istället för Elliot - det måste var åldern..
Vi satte oss tillrätta på bänkarna och väntade på att Elliot med släptåg skulle komma.





Efter en stund kom de äntligen, Göran även kallad Al Capone (Åkes bror) var gudfar och David (Elliots storebror) var fadder.



Sen var det som vanligt, man sjunger en massa psalmer, ber böner som Trosbekännelsen och Fader Vår, men Fader Vår har ju moderniserats så den kan jag inte längre. Lina och Emma, Elliots systrar sjöng för honom och det var så fint - Lina sjöng och Emma gjorde teckenspråk. I slutet när Lina sjöng direkt till Elliot så blev det lite fuktigt i ögonen och jag var tvungen att titta ner i psalmboken för att inte börja lipa. Suck!



Elliot var jätte duktig hela dopet, visst lite smågnäll då och då men inte ett knyst när han fick vatten på huvudet. Sen var det dags att gå ut i det fina vädret igen.





Al Capone lånar ut sin hatt till Elliot...



Därefter körde vi till Krubban i Lund där det serverades goda och smarriga smörgåstårtor. Åhhh vad gott det var! Strax därefter var det paketöppning och Elliot fick så jättemycket fina saker. Jag själv hade köpt ett par mörkblåa Converse till honom i stl 20. De passar nog bra när det är dags för honom att börja gå.



Titta så gulligt!  Syskonkärlek!

Vi körde hemåt strax efter tre. Släppte av Niklas i Hörby och sen ett litet stopp hemma bara och sen vidare in till stan för att lämna Josefine hos någon kompis. De skulle åka till Kivik för en mysig och rolig filmkväll med god mat och en massa godis från hemmakväll.

Mikael och jag körde till Bockeboda och promenerade i skogen - helt underbart väder - 24 grader klockan fem på kvällen.

Henke kom på kvällen och det första han fick göra var att leta upp en stor fet spindel i Isabellas säng och sen käkade vi kvällsmat och såg på Johan Falk.

Söndagkväll igen och snart börjar den vanliga måndagssjukan..

Lev väl och ha en bra vecka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0