Sus 32 år

Todelido,

Fick en hel halvtimmes sovmorgon imorse, men vaknade strax innan klockan ringde av M som pratade i sömnen. Jag har aldrig hört honom säga ett ord i sömnen, men imorse sa han högt och tydligt -den nionde, den nionde och sen studsade hela sängen och han fläktade som värsta air condition. Haha, jag blev full i skratt och tänkte att det är bra han kommer ihåg min födelsedag i alla fall.

Barnen stod yrvakna men med ett stort leende på läpparna när jag kom ut ur duschen. Grattis mamma!! Åh, vad jag älskar att fylla år trots att jag inte vill bli äldre, men det är alltid lika kul att få presenter varje år. Av barnen fick jag en fin spikmatta. De tänker på min hälsa - de är så gulliga! Nu ska jag kurera min rygg!! Josefine hade köpt ett jättefint armband och Isabella vet hur mycket jag älskar choklad och då är Riesen aldrig fel. M vet också vad jag älskar och det är ju att spela Guitar Hero. Jag har i och för sig två gitarrer innan, men den ena är lite utsliten så han hade köpt lyxmodellen nu plus ett nytt spel som jag får på fredag för det släpps inte förrän då. I det största paketet låg ett nytt duntäcke - Åhh, sååå skönt!  Är supernöjd med mina fina presenter! Tack mina älsklingar!

På jobbet blev jag också gratulerad. Strax innan förmiddagsfikat hördes en närmande serenad långt ner i korridoren. Jag blev jätte rörd och kände hur det hettade i hela mig. Mina kollegor hade köpt en jättesnygg brödkorg, servetter och ett ljus på Village till mig. Det hördes ju lång väg när de sjöng så många kom och gratulerade och Berit kom till och med med kameran. Suck!!

En av mina kollegor som sitter i rummet snett mitt emot mig, tittade in på mitt rum och sa
 -ja, det har ju inte kunnat undgå mig att du fyller år idag för alla människor kommer ju och gratulerar dig och det ringer hela tiden på din telefon så grattis på födelsedagen.
- Ja, det är nästan som när man fyller jämnt
- Va, gör du inte det - Tänk så mycket gratulationer du får då...!

Jag skickade ett mail till mina kära kollegor och berättade att nu när Sus fyller 32 år så fortsätter vi fira mig med ÄKTA Frödinge jordgubbstårta i matsalen kl.14.


       

Tårtan var alldeles förträffligt god - bättre än väntat!

Min chaufför kom och hämtade mig 15.30 och jag rusade hem och spelade Guitar Hero - Gitarren var superbra, kändes mycket mer stabil än de andra och inte alls så plastig.

Niklas var här när vi kom hem och han hade handlat en jättefin bukett blommor plus att jag fick en påse chokladstenar. Det ser verkligen ut som riktiga små stenar, men är choklad, och dessutom är de delikata! Tack snälla söta Niklas.

M och Isabella tillagade en delikat måltid och sen var det Guitar Hero igen - nu spelade även Josefine och Niklas med mig - Jättekul!!!

Nu ska vi äta tårta igen och sen är det IDOL!!!

Ha det gott people


Kommentarer
Postat av: Mamma

Hoppas att du fick en bra dag.Men om du är 32 då är jag ej mer än 48 bra vad

Kramis

2009-09-10 @ 12:06:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0