En vanlig lördag i mitt liv

Hela veckan har jag planerat att jag skulle in till stan på lördag och shoppa massor av träningskläder. Jag fick t.om med mig M till stan...inte illa! Det var jätte härligt väder, strålande sol och allt var toppen ända tills jag kom till Stadium. Allt jag hade bestämt jag skulle köpa var slut! Jag gick till Team Sportia, annars mina absoluta favoritbutik när det gäller träningskläder, men inte ens där hittade jag något som föll mig i smak. På Intersport hittar jag aldrig något så jag hade inga förhoppningar när jag steg in i butiken... Åhhh vilken fin softshell jacka!!! Den var klargul och så jäkla läcker - men jag har 3 softshelljackor innan - och den kostade 1300:- - och jag är nog ingen gul person.. Jag tog mitt förnuft till fånga och insåg att det blir ett dåligt köp. Jag gick ut igen..

Vi hade en mysig förmiddag, min man och jag. Vi strosade runt i butikerna i Kristianstad city - jag hittade inget, men Mikael som inte skulle ha något hittade en skitsnygg skinnjacka. Varför är det alltid så? Har man bestämt att man ska handla en massa så hittar man inget och sen om man inte alls tänkt handla då hittar man. Har Murphy något med det att göra tro?

På vägen hem stannade vi till på den andra Intersport affären. Tror ni inte softshell jackan fanns i turkost där? Jag är en turkos person, men jag har fortfarande 3 st softshelljackor hemma och denna kostade 1500:- Hur kan en likadan jacka, fast då turkos kosta 200:- mer inom samma affärskedja? Även denna gången tog jag mitt förnuft till fånga..jag köpte en träningströja istället. En grå. Så nu ska jag se ut som en liten grå mus på passen... till skillnad från mina skrikiga cerisa eller knallgula linnen..

Det var en skön och slapp lördag. På eftermiddagen arbetade vi lite i trädgården..M gjorde. Jag plockade björnbär och äpplen. Jag hade lite bättre flyt med björnbären denna gången. Visst fastnar man i taggarna men jag kom på att man kan ju trampa på de taggiga grenarna så kommer man längre in i snåren och de stora härliga björnbären. De ser läckra ut där de sitter på sina grenar, men fan vet om jag tycker om dem egentligen. Som att tugga på en massa småsten..

Sen blev det lite marktjänst igen, som alltid. Städa badrum, dammsuga och torka golv. Vi grillade grillspett till middag - undrar om det är sista grillningen för året?  Niklas och Josefine körde till hemmakväll och hyrde The Haunting in Connecticut - en verklighetsbaserad film - mycket bra! Ännu en övertygelse om att det finns ett liv efter döden.

När det var läggdags så kom jag på att jag ville spela Guitar Hero. Jag har ju fått det nya Guitar Hero 5 nu så jag körde för fullt i en timme och M somnade på soffan efter första låten. Ja, jag spelade ganska tyst...



Vi ses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0