Va?? redan lördag!

Och så har det plötsligt blivit lördag.. var har denna veckan tagit vägen? Helt sjukt vad tiden går fort.

Det har blivit ganska mycket träning denna vecka, 4 gånger än så länge - nice

Härom kvällen skulle M leka lite med Wii och han fick sällskap av Maximus.. Han är för rolig, han ska vara med precis överallt - och gärna vill han då hjälpa till...



Igår hade jag ett mycket trevligt möte med Vickie Peolin, två timmars hälsoprat om vad hon har att erbjuda min arbetsplats och förhoppningsvis blir det fler tillfällen framöver med denna oerhört inspirerande kvinna.

Ett lååångt möte på eftermiddagen med vår nya projektgrupp inför nya utmaningar i Portugal - sen behövde jag träna!! Sprang lite på löpbandet på jobbet och körde lite styrketräning med Marya för att sen känna mig redo att göra mig fin inför kvällen.

Vi var några tjejer som var hembjudna till Mia som bor någonstans mellan Jägers och Luddan. Eftersom vår egen lilla schlager groda Ann inte kunde medverka så kände jag nästan att uppgiften att "hålla låda" låg på mig..och jag var taggad.. och det har ju jag inga som helst problem med.. Käften går i ett och jag hade bra sällskap av Christel också som nog låg steget före mig..haha. Mia är också väldigt duktig på att prata, så det var vi tre som käften glappade på hela kvällen och de andra satt mest tysta för de fick inte en syl i vädret..



Vi blev bjudna på en supergod välkomstdrink som bara smakade mer.. det är lite förädiskt med de där fördrinkarna, därför är det alltid bra när de inte serverar bål för då uppehåller jag mig oftast alldeles i närheten av det alldeles för länge..

Mia hade gjort så god mat, en stark kycklingwok som verkligen var STARK - jag tänkte på M och hans kökshandduk runt huvudet - denna maträtt hade varit mycket värre och han hade fått sitta och äta i duschkabinen.



Mia hade dukat så fint till oss i uterummet. Det var verkligen fredagssmyyys på hög nivå när mörkret hade lagt sig.




Marya, Christel och Agneta



Jane, Helen och nyblonderade Sus



Och här har vi värdinnan Mia!

Efter middagen var jag såååå proppmätt och kunde knappt ens dricka.. illa!! Då kommer Mia in med kaffe och hembakad kladdis



Vad gör man? - jo, man tuggar lite till...

Av någon anledning flyttade vi in efter ett tag och då kom tyvärr tröttheten.. så vi gympade lite

Helen kör 40 armhävningar och lite magövningar innan dusch varje morgon och det var hon ju tvungen att demonstrera. Mia visade lite övningar med pilatesbollen.

Allmänt Tjejsnack, kuliga berättelser avslutade denna kvällen och sen kom M och hämtade oss som var kvar.



Den här bilden har en ganska komisk berättelse bakom sig... haha

Och när jag kom hem fick M demonstrera det här:



Det är till Mia och Helen som inte riktigt förstod att man inte behöver streta så mycket när man vilar armbågarna i golvet, och här är han inte uppvärmd.

Ikväll blir det fest hos Bodil & Pigge - kul kul!!

Kommentarer
Postat av: Bottan

Välkomna! Ska vi gympa ikväll eller spela spel? Dricka ska i varje fall....Ses snart. Kramis

2010-04-17 @ 16:18:55
URL: http://bottan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0