laddar inför sumpen

Igår var en bra dag! Det var fredag!! I love fridays!
Vi samlade ihop vårt SKIT, ni vet sånt som ska till återvinningen, i min bil...och jag fick köra för en gångs skull... satte oss i bilen och skulle köra bort till Konsum och slänga. Alltså det är ca 500 m bort dit och det är lång väg för min hjärna att komma ihåg att man ska köra in där... så jag körde förbi.
M säger att han hade sagt till mig, och att jag hade svarat ngt svamlande, men jag försäkrar att jag inte hört honom..o så var gruffet igång.

Jag är säkert inte den enda som har gjort så...för de har faktiskt en återvinningsstation på Willys också!

Trängseltimme på Willys - kan inte förstå vad allt folk gör där en fredagskväll - har de inget liv? haha

Det var några timmars slit innan jag fick mitt fredagsmys, så jag satte mig på vardagsrumsgolvet och sorterade underkläder och beordrade M att hjälpa till. Plötsligt kom jag på att jag måste leta upp något att ha på mig på kräftskivan imorgon.. - men herregud, kan du inte göra det imorgon, det är ju inte så svårt, säger Herr allvetare M.
- Nä, imorgon ska jag måla naglarna!

Förstår ni män inte att vi har så många fler val än ni. Ni har liksom byxor, skjorta eller tröja - vi har kjol, tights, byxor, klänning, top, tröja, skjorta, blus, tunika, kavaj, jacka mm mm - Det är svåra beslut att fatta! Fattar ni?

Eftersom Bodil ska ha plastsäck så tar jag det också! men sen ska man bestämma vad man ska ha för skor.... också ett svårt beslut.

Efter allt knåpande med tjejernas små trådtrosor så blev det fredagsmys med Prince of Persia - mmm säger jag bara! Det var en film i min smak - mycket snyggt att titta på, och som tröst för att jag inte ser ut så, åt jag apelsinkrokant..

Nu ser jag fram emot kräftisarna, sångerna och allt gott drickbart ikväll..det har hänt att jag har haft två dagars baksmälla efter en kräftskiva... så för säkerhets skull har jag tagit semester på måndag, haha (eller det var kanske inte riktigt därför..)

Uppdatering om sumpdjursskivan kommer...endera dagen

So long


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppas ni får det riktigt lajbans ikväll :)

2010-08-29 @ 14:05:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0