Skona mig inte

Mitt nya jag har börjat sin skapelse idag! Hur är det nu tänkt att jag ska bli? Inte tusan vet jag, men allting kan ju alltid förbättras.

Jag har börjat tänka lite mer på vad jag stoppar i den här lekamen.. många håller på med lchf-dieten, den helt utan kolhydrater, men mitt förnuftiga jag har sagt att det är inte bra..man ska inte utesluta kolhydrater för de gör  nytta i kroppen,  fibrer minskar risken för cancer - vilket väljer man? Vara smal eller få cancer i tarmen? Knepig fråga det där... Ät och drick vispgrädde, riktigt smör osv, visst jag har hellre riktigt smör i maten än konstgjorda, men hur mår magen med för mycket av det goda? Min mår kasst.

Slutsatsen är att jag tänker inte gå efter någon särskild diet, utan väljer min kost med omsorg. Det blir säkert skitbra i längden

Sen har vi då rörligheten... jag har sån jäkla träningsvärk i mina vader!!!!! Hade funderingar på att gå baklänges ner för trappan på jobbet, men herregud...jag är ju kvinna för tusan, visa stortårna!

Träning står högt på listan av mitt nya jag. Det fungerar inte att vara lat, man mår inte bra. Hela jag blir en bättre människa som vältränad.

Mitt sätt...ja, det finns ju många sidor man skulle vilja skrynkla ihop och gömma längst in i strumplådan, men det är inte så lätt. Jag är som jag är - tyst och försynt, eller var det högljudd och gapig, så jäkla bitchig. Jo, alla sidorna finns där och jag ska försöka harmonisera dem när jag får lite bättre balans i mitt liv.

Tids nog blir jag den människan jag egentligen vill vara. Jag skyndar långsamt, det finns inga genvägar...bara en tråkig E22 med vägarbete.



Tjingeling

Kommentarer
Postat av: Bottan

Harmonisera var det nya svenska ordet vi sökte ja ;)

Annars heter det harmonera. Lycka till! Jag försöker också att göra slut med bitchen i mig och tänka på vad jag äter.....fy vad trist det är. Funderar på att sluta dricka alkohol. Haha...du ÄR lat av naturen så kämpa på. Ses på gympan ikväll ;)Kramis

2010-08-10 @ 08:20:56
URL: http://bottan.blogg.se/
Postat av: Sus

Haha, Svenska språket brukar jag inte ha fel på, bara dialektfel - så där har DU fel i detta fallet eller möjligtvis heter det OCKSÅ Harmoniera, men harmonisera låter roligare. Det är kul att se om det går att skapa en ny sus, men jag vill så klart ha kvar lite av den gamla ändå - det är ju faktiskt så jag är, men lite finputsning i hörne skadar aldrig. Jag är sååå trött på gympa. Jag tycker inte det är roligt längre. Jag ska skaffa mig en PT för att få lite proffsig inspiration.

2010-08-10 @ 12:41:24
Postat av: Sus

Nu lät det konstigt...det är inte så att du inte är en proffsig inspirationskälla, för det är du i allra högsta grad, men jag vill träna för en karl...haha, varför kan jag aldrig vara allvarlig? Hela paketet med styrketräning, kost och allt annat som ingår i mitt nya jag.

2010-08-10 @ 13:27:13
Postat av: bottan

Harmoniera??! Harmonera skrev jag.En man tränar sällan styrketräning med hela paketet, skärp dig, lite allvar tack :)

2010-08-10 @ 18:24:27
Postat av: Sus

Det finns inget i svenska språket som heter harmonera.. men däremot harmoniera och harmonisera. Vi pratar nog inte om samma paket

2010-08-10 @ 18:44:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0