Västervik 2010

Hade följt 4 st väderprognoser flera dagar innan avresa och ALLA visade tydliga bilder med stora mörka moln med regn. Det har varit kanonväder i nästan en månad och så bara för att vi ska åka ca 35 mil på motorcykel så ska det så klart regna.

Vår första mötesplats var 500 m från vårt hus, hos Pigge & Bodil. Linda kör följebilen och hon är inte van släpchaufför så vi fick ta lite hänsyn till henne samt att hon säkert inte hade en aning om var Västervik ligger - men det fixar så klart den programmerade GPSen.

Den andra mötesplatsen var Osby, där skulle vi möta upp alla de andra.





Bra väder fram till Osby alltså....sen började det..typ regna....ösregna!
Nästa stopp var Växjö där vi skulle inmundiga vår lunch och då var vi dyngsura och min häck var öm...jätte öm

Eftersom Linda tyckte det var så tråkigt att köra följebilen alldeles själv så erbjöd jag mig att åka med henne istället...haha  Jag kan inte förstå varför alla var genomvåta när vi kom till Västervik, jag var ju bara lite fuktig..

Hela torsdagen ösregnade det. När vi kom upp hjälptes vi alla åt med att slå upp partytältet och det gick snabbt, sen slog vi upp tälten ett och ett i partytältet och bar ut det så vi inte blev blötare än nödvändigt. Det var smidigt och bra.

Dock hindrade inte vädret det roliga, och det hade vi!







Fredagen var det mycket bättre väder och solen tittade fram. Vi åkte in till stan o käkade lunch på Sahara och sen gick vi runt lite i stan och tittade på de mysiga husen, folket, motorcyklarna och raggarbilarna. Medan Bodil och jag gick i affärer så....



Avslutade eftermiddagen med ett besök på mässan. M shoppade nya handskar för han trodde aldrig de skulle bli torra till söndag..



     

Lite freestyle uppvisning!





Sen var det fest!!











Sen gick vi för att kolla om där var någon bra konsert.. vi orkade inte vänta på Sator så det blev en hamburgare istället...ja M åt något vilt, typ älg eller vildsvinskebab.



Och då hittade vi



Sandy, Carina och Horny..eller Roger..som är född i Vädurens tecken och Vädurar har horn - därav Horny..



Christoffer och Annelie.

På vägen därifrån brukar Bodil alltid klättra i träden, så ock i år..



Och Linda som bara saknade Simon, och Simon kom...efter lite snurrande på torgen i Västervik hittade även han till Gränsö.

Lördagen var lite seg..ömsom strålande sol, ömsom molnigt - mc - kortege, lunch i stan, glass i stan och på kvällen såg vi TAKIDA!!! Så jäkla bra de var - vilken röst!











Söndagsmorgon vaknade jag 7.. packa och köra hem...tog en evighet innan vi kom iväg och det tog en evighet innan vi kom hem.

Och imorgon börjar jag jobba. Suck!

Tack alla för en härlig Västervikshelg - alltid lika roligt att sova i tält med spindlar och sniglar, besöka bajamajorna, duscha i tält, äta snabbmat och vara öm i häcken i två dagar - och jag gör gärna om det!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0