Syster yster blir surprised

Så äntligen var det lördag - denna dag jag så länge har sett fram emot med en kuslig känsla av nervositet blandat med lite stress, spänning och bara-så-jäkla-bra-det-kommer-att-bli känslor.

Hela förmiddagen hjälptes familjen åt med matlagning, allmänna förberedelser inför denna stundande överraskningsfest. Kl. 14 var vi så taggade att vi nästan inte kunde prata, då fyllde vi bilen med mat, dryck, presenter, sängkläder osv medan telefonen ringde hela tiden, mannen skrek, hustrun skrek och sen haj o ivaj..Det kommer att bli skitbra!

Och visst blev det! Jarmo var redan på plats, men för Camilla var han på tippen och där var vansinniga köer..medan han lastade drycker, dukade vi andra, pyntade lokalen, fixade musik och sen var vi redo..



Vi satte en skylt ute vid vägen som Camilla absolut inte skulle kunna missa när det var på väg till bussen, som de inte skulle med..



Kl.sex kom de gående, Jarmo o Camilla - Camilla bara går förbi skylten och Jarmo utbrister
- Men kolla, vad är det?
- Ja men va fan är det, utbrister Camilla ... men fattar inte nåt

Inte förrän vi börjar sjunga, skrika, kalla - Då....fattar hon att hon inte alls ska med någon buss till Lund, hon ska festa här i stället!!



Eftersom alla gästerna hade varit i lokalen en stund, bekantat sig, välkomnats, så var alla varma i kläderna - nu var det Camillas tur..





Jag och mina vänner!!!!!



Elias o André



Min present till Camilla



Jag serverar välkomstdrink



Matkön

Under middagen hade jag planerat att läsa ett tal för min syster. Mitt allra första tal någonsin - och gissa hur nervös denne svensken var... För att jag överhuvudtaget skulle kunna resa mig upp fick jag ha tre Jäger och för att jag skulle sluta skaka tvingade M i mig 2 glas rödvin på 23 sekunder - sen var jag nästan redo... Redo blir jag aldrig, men när jag har en kusin som knackade i glaset åt mig hade jag ju inget val.

Jag genomförde talet.



Sångerna sjöngs, maten åts och sen blev det dans





Bella kör enmansshow på scenen.







Serveringspersonal



Och nu sjunger vi igen...



Grattis syster ♥





Och ni ser vad som händer här va....!!!!



Det blev en hellyckad överraskningsfest!! Syster blev överrumplad, överraskad, överväldigad och glad, och hon som tagit semester hela veckan för att förbereda nästa helgs födelsekalas...som inte blir av.










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0