Dagens svettningar är avklarade

Då var man hemkommen ifrån ett inte så lite svettigt afro-pass. Har haft härlig kontakt med både jorden och höfterna. Jag hade glömt min bandana och det är ingen höjdare när man svettas de mängderna som denne svensken gör.. det rinner ner i ögonen och svider..ingen hit.
En annan sak som inte heller är så trevlig...eller kanske bara uttjatat. På afron idag så nämnde Linda att vi skulle festa till det i slutet av passet och då menade hon UTAN VIN och så tittar hon på mig och Bodil...folk börjar snart tro att vi är alkoholister eller nåt..

Fick köra själv till jobbet imorse då M skulle arbeta hemifrån. Rörmokare och en från kommunen skulle komma för att fixa huvudkranen till vattnet. Mannen från kommunen gjorde inte mycket mer än dreglade över Ms hoj - han hade varit och tittat på en likadan själv, men en 600 då och när han hörde att detta var en 1000 så började det bildas bubblor i mungipan på honom och sen rann det så det blev helt blött på golvet... eller så var det kanske kranen som läckte.

M passade även på att köra till Rinkaby för att inhandla en kran till tvättstugan som jag sett ut - den är såååå snygg!



Visst är den lite läcker, med utdragbar hand-dusch

M börjar bli lite förschyld så han gick inte på intensiven idag utan fogade färdigt väggarna. I helgen ska vi köpa skåp och sen har vi bara en vägg kvar att kakla, men där har vi inte hittat det vi letar efter - jag vill ha röd mosaik som INTE kostar 2000:- /kvm.

Nu har jag tränat och nu fryser jag - annat var det med Gunilla...hahaha

So long


Kommentarer
Postat av: Gunilla

ha ha, det varade inte så länge.

2010-02-12 @ 07:33:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0