Slapp eller snuttig?

Gokväll!

Nu har jag varit så där slapp hela veckan som jag hade bestämt att jag inte skulle vara. Har tyvärr prioriterat andra saker före träning och då är det ganska illa, men sen får jag så mycket träning för hela kroppen hela nästa vecka så egentligen är det nog bra att vila kroppen...eller inte. Till skillnad från mannen som prioriterar all träning före allt annat så tänker jag att vi inte träffar lilla Jossan på mer än en vecka och då vill jag vara hemma och umgås med henne.

Igår bakade jag fransbrödbullar till henne som jag lade i frysen och som hon kan ha nästa vecka.

Imorgon har jag tagit semester så det blir en fixar dag. Det är mycket som ska göras och fixas innan 3 personer är redo att fara på alpin-semester.

Först och främst ska jag till Intersport och kolla om de har ett par nya skidbyxor till mig och bella, sen behöver jag nog något gosigt att åka i, dvs mjukisbyxor och hood, typ. Vill inte sitta så många timmar på bussen i jeans. Det är ju faktiskt NÄSTAN mars och jag får handla kläder... har faktiskt redan brutit det löftet. Jag vet, jag är värdelös, men det är ju så roligt att shoppa kläder.

Jag är sååå glad idag för Py Bäckman har blivit vän med mig på facebook - hon är en av mina dolda gamla 80-tals favoriter. Det visste ni inte va?!  När jag tänker efter så har jag nog haft en del "konstiga" favoriter... SAGA var en stor favorit länge och sen har vi Mike Oldfield som jag fortfarande lyssnar på ibland.. Sen gick jag plötsligt in i syntharnas dimma.. Depeche Mode..mm många minnen ploppar upp så fort man tänker på en låt - JAG SAKNAR 80-TALET!!



Vi hörs imorgon - natti


Kommentarer
Postat av: Bottan

Klart du ska köpa nya joggingbyxor och en hood, det är ju PRECIS såna kläder du inte redan har. med tanke på att du viill ha dem för att sitta i bilen så är det viktigt att de är nya.

Py Bäckman , jag sa ju att du har konstiga läggningar. Ha nu en underbar resa, och träning är en färskvara, dvs du har tappat denna veckan. Kramis

2010-02-19 @ 08:29:25
URL: http://bottan.blogg.se/
Postat av: sus

konstiga läggningar?? Jaså?

Alltså jag vet att det här med kondition och färskvara, men min kondition är nog konserverad - det lilla som är där håller nästan hur länge som helst.



Jag börjar faktiskt få slut på mina mysisar..

2010-02-19 @ 08:34:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0