Headbang

Då var det söndag kväll igen. Hur kan en helg gå så fruktansvärt fort när man inte gör något speciellt? Det har varit en skön och lugn helg. Kände faktiskt för att festa till det lite i fredags, men tröttheten tog över när vi hade varit och storhandlat och sen lagat middag, då var det bara ryggläge i soffan som kändes bra. Kollade på 2012 i en hel eviiiigheeet. Varför gör de så himla långa filmer nu för tiden, och inga reklampauser heller.. Filmen var sådär - blir inte katalogiserad som favorit i min filmhylla.

Vaknade med en ihärdig huvudvärk lördag morgon så det blev en lugn lördag. Skulle egentligen träna, men när jag väl blev färdig för det så hade M hunnit före och sen blev det för sent för middagen skulle lagas. Bella och Henke tillbringade kvällen med oss och vi hade spel i tankarna men hamnade ändå framför en dödsängel i soffan.

Gick och lade mig med huvudvärk och vaknade med huvudvärk - vad är det som är fel? För lite vin???? Rastlös och stora högar med tvätt visste jag vad jag skulle syssla med en söndag, och när jag stod där i tvättstugan så kände jag bara ett starkt sug efter en ny tvättstuga. Detta fula golv och tråkiga väggar vill jag inte se längre.. Utan att fräscha till mig, håret på ända och klädd i träningskläder körde jag och M och köpte svart klinkers och vit (nästan) Höganäs kakel + fix och fog. Hela köret - nu ska här jobbas!  



Ska försöka få fredagen ledig så vi kan börja med golvet i alla fall.

Frusen, och fortfarande med huvudvärk satte jag mig i vår varma, alldeles för varma bastu en stund - typ, ända tills jag inte kunde andas längre. Mycket avkopplande!

Nu är det dags för middag och ännu med soft. Imorgon väntar nya härliga timmar på jobbet - måndag är nog min favoritdag!

Seeya

Kommentarer
Postat av: Bottan

Måndagen är helt ok, but tell me what, I dont like tuesdays. Du behöver ett box- och ett styrkepass så försvinner huvudvärken.

2010-01-24 @ 20:40:15
URL: http://bottan.blogg.se/
Postat av: sus

Visst behöver jag det.. I know! Men...HATTISDAGAR behöver jag inte.

2010-01-24 @ 22:31:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0